Acasă Politic Dan Cristian Popescu baga conducerea Sectorului 2 pe teava DNA-ului!

Dan Cristian Popescu baga conducerea Sectorului 2 pe teava DNA-ului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezent intr-o dezbatere televizata cu primarul interimar PSD de la Primaria Sectorului 2, Mihai Toader si candidat la locul ramas vacant in urma arestarii lui Ontanu, candidatul PNL Dan Cristian Popescu a demasacat relatiile de afaceri vechi de peste un deceniu din subordinea primariei controlata de UNPR si PSD. Mihai Toader a ramas fara reactie in fata dezvaluirilor legate de relatiile penale dintre directorii serviciilor publice ale Sectorului 2 si firmele care castiga contracte pe banda rulanta de ani de zile!

 

Domnul Toader se face ca nu stie ca, nu mai tarziu de saptamana trecuta, grupuri organizate de cetateni, in toiul noptii, au fost urcate in autocare si trimise, pe banii Primariei, in excursii. Pe domnul Toader nu-l intereseaza ca persoane aflate in subordinea sa, nu isi fac treaba conform legii. In drumul lor catre obiectivele turistice, cetatenii fac un popas la Comana,la restaurant. Ospatul este gratis pentru ca domnul Gelu Palamaru, patronul, primeste bani de la Primaria sector 2 prin firma sa, Geca Impex. Asa toata lumea e multumita. Oamenii plimbati si mancati pe banii celorlalti locuitori ai sectorului, iar patronul restaurantului imbogatit prin contracte directe cu ADP Sector 2. Mai mult, domnul Palamaru le-a construit si 4 vile directorilor ADP Sector 2, sa nu se simta lasati pe dinafara. Cu toate ca lucreaza in Primaria sector 2 de 12 ani, domnul Toader nu stie nimic. Nici de excursiile organizate regulat, ultima chiar in campania electorala de acum, nici de cum sunt rasplatiti angajatii Primariei pentru serviciile aduse firmei Geca Impex, nu stie nici de blocurile reabilitate prost, nici de strazi neasfaltate. Mi se par motive suficiente pentru a se retrage din aceasta competitie electorala.

Contracandidatul meu este mandru de reabilitarea facuta in Sectorul 2. I-am reamintit de firmele care au castigat licitatiile si apoi au plecat cu banii, lasand blocurile neterminate. Sunt zeci de blocuri care, la cativa ani de la terminarea anveloparii, au probleme. Tencuiala cade, sunt infiltratii pe la terasa, subsolurile sunt insalubre.