Acasă Life Dezvoltare Personala Degetele de la picioare iti dezvaluie personalitatea!

Degetele de la picioare iti dezvaluie personalitatea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Personalitatea fiecaruia dintre noi este ascunsa in palme, in forma mainii si chiar si in forma degetelor de la picioare. Forma picioarelor dezvaluie trasaturi interesante despre personalitatea ta.

1. Piciorul roman

Acesta este cel mai obisnuit picior.Degetele sunt bine proportionate si cresc drept. Oamenii care au aceasta forma a piciorului sunt extrovertiti si sociabili. Sunt carismatici, asa ca sunt buni vorbitori si excelenti oameni de afaceri.

2. Piciorul patrat

Cand toate degetele au aceeasi lungime, se spune ca persoana respectiva are „picioare patrate”. Cunoscut si a „piciorul taranului”, acesta are cea mai dreptunghiulara forma. Sunt oameni calmi si calculati, motiv pentru care sunt oameni de incredere, foarte pragmatici, noteaza kanald.

3. Piciorul grec

Cea mai distinctiva caracteristica a acestui picior este faptul ca al doilea deget este mai lung decat degetul mare. Posesorii sunt entuziasti si energici.Sunt, de obicei, artisti sau sportivi, dar si inventatori.

4. Piciorul intins

Aceste picioare lasa impresia ca sunt mai subtiri, deoarece toate degetele sunt ingramadite si sunt asezate in scara. Acesti oameni iubesc intimitatea si sunt retrasi. Sunt impulsivi si au schimbari bruste de stare.