Acasă Life Dezvoltare Personala Ai darul de a presimti sau a prevedea ceva rau? Atunci trebuie...

Ai darul de a presimti sau a prevedea ceva rau? Atunci trebuie NEAPARAT sa stii asta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Simtiti cand ceva este gresit chiar inainte sa auziti acel lucru ? Sunteti in masura sa va dati seama cand oamenii din jurul vostru sunt suparati sau mint?  Aveti sentimente si senzatii cum ca ar trebui sa faceti un lucru sau sa nu il faceti ? Credeti sau nu, aceasta este intuitia voastra iar cu totii suntem nascuti cu ea. Toti ne nastem cu un al saselea simt care ne ajuta sa intelegem lumea nevazuta. Tot ce trebuie sa facem este sa cunoastem acest lucru si sa stim cum sa il folosim. In general exista patru daruri sau simturi spirituale, iar fiecare om are unul mai puternic dezvoltat. 

Cei mai multi dintre noi suntem familiari cu senzatiile fizice precum atingere, miros, gust si auz. Ce nu stim, insa, este ca avem si un set de senzatii spirituale, mai exact clarviziune, clarauz, clarsimtire, clarcunostinta.

Iata cum functioneaza fiecare senzatie sau dar in parte:

CLARVIZIUNEA

Este capacitatea de a vedea evenimente viitoare din viata, aure sau premonitii fie ele spirituale sau fizice. Clarviziunea mai reprezinta si capacitatea puternica de a analiza limbajul corpului, de a „vedea” prin oameni in special daca acestia mint. Persoanele clarvazatoare au vise sau profetii si pot vedeagloburi sau spirite, prefera contactul fata in fata si vad „lucrurile” inainte de a se intampla. Totodata, acestea au adesea creativitate vizuala si isi pot aminti chipuri si detalii cu usurinta.

PREMONITIA si DEPLASARILE IN TIMP! Cazurile oamenilor care au experimentat EPISOADE UNICE!

In cazul in care aveti impresia ca sunteti o persoana clarvazatoare inchideti ochii si incepeti vizualizarea corpului vostru asa cum arata in starea actuala. Daca stau culcat, cum arata ? Daca stau in picioare, cum arata? Acordati atentie detaliilor hainelor pe care le purtati, expresiei fetei voastre. Incercati sa va imaginati corpul vostru in spatiu. Daca sunteti in stare sa faceti acest lucru in mod clar si usor cu atentie mare la detalii, atunci sunt sanse sa aveti o clarviziune puternica.