Acasă Stirile zilei Stiinta PREMONITIA si DEPLASARILE IN TIMP! Cazurile oamenilor care au experimentat EPISOADE UNICE!

PREMONITIA si DEPLASARILE IN TIMP! Cazurile oamenilor care au experimentat EPISOADE UNICE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Urmatoarele cazuri explicate sunt regasite in lucrarile si revistele dedicate cercetarii fenomenelor paranormale, cum ar fi premonitia sau deplasarile in timp.

De exemplu, profesorul Ian Stevenson a colectionat un mare numar de premonitii referitoare la scufundarea Titanicului. Mai tarziu, Dr. Ralph Barker, primul medic care a ajuns la locul dezastrului de la Aberfan, cand o mina de carbune a ingropat o scoala engleza si a sufocat o suta de copii, a gasit insemnari ale unor premonitii autentice ale dezastrului.

Alti oameni pot experimenta episoade unice, de neuitat, in care ei vad evenimente din trecut. Doamna Butterbaugh, secretara decanului Sam Dahl de la Colegiul Wesbeyan din Nebraska, a fost trimisa cu o treaba intr-o cladire alaturata. Ea a intrat intr-o serie de camere unde a vazut figura nemiscata a unei femei in haine demodate.

Cand Doamna Butterbaugh s-a uitat pe fereastra, cladirile care ar fi trebuit sa fie acolo disparusera, iar in locul lor se vedeau campii. Femeia misterioasa a fost mai apoi identificata din fotografii vechi ca fiind o fosta profesoara, care murise in acea cladire cu multi ani in urma.

Dr. James McHarg a investigat cazul unei femei care, intorcandu-se acasa in satul Letham, intr-o noapte tarziu, a trebuit sa mearga pe jos pe marginea drumului de tara dupa ce masina ei ramasese in pana. Pe camp ea a vazut torte licarind tinute de barbati in haine ciudate, ce examinau o multime de cadavre. Multe alte detalii au dovedit ca femeia fusese martora bataliei de la Nechtausmere, data in 685 d. C in acea zona.

Multi oameni au fost martorii unui alt caz similar. La cateva saptamani de la batalia de la Edgehill din 1642, satenii si ofiterii trimisi in cercetare de regele Charles I pe fostul camp de batalie au vazut zile intregi rederulandu-se batalia, proiectata pe cer, putin deasupra orizontului, si au putut recunoaste acolo chiar pe unii dintre eroii ce murisera in lupta.

CONTINUARE

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos