Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Ai darul de a presimti sau a prevedea ceva rau? Atunci trebuie NEAPARAT sa stii asta!

CLARAUZUL

Este capacitatea de a auzi voci si de a primi mesaje din lumea spiritelor, de a auzi ceea ce spune o persoana si in ce crede cu adevarat. Beneficiarul acestui simti analizeaza foarte bine ce gandesc alti oameni. De multe ori aude un sunet sau un zumzet provocat de sunetele din jurul sau.

TOP 10 lucruri INCREDIBILE despre PREMONITII!

In cazul in care credeti ca aveti simtul clarauzului acordati atentie sunetelor din jurul vostru. Incet va incepe matuirea sunetelor fizice pana cand se aude linistea din spatele lor. Apoi incercati sa reglati sunetul respiratiei si a batailor inimii pentru ca mai apoi sa ajungeti la linistea interioara. Realizarea acestui lucru o sa dureze, probabil, cateva zile dar daca vi se pare usor sa reglati sunetele si ritmul corpului vostru sunt sanse sa aveti acest simt.

Pagini: 1 2 3 4

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79235").on("click", function(){ $(".com-click-id-79235").show(); $(".disqus-thread-79235").show(); $(".com-but-79235").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});