Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Ai darul de a presimti sau a prevedea ceva rau? Atunci trebuie NEAPARAT sa stii asta!

CLARCUNOASTEREA

Acest simt reprezinta sentimentul de „a sti” fara nicio dovada fizica sau in general. Adesea exista un sentiment de certitudine cu privire la o situatie sau o persoana ori de deja vu. Persoana care are clarcunoastere intuieste trecutul, prezentul sau viitorul.

O ROMANCA vede ce se va INTAMPLA a doua zi: „Stiu daca patesc ceva RAU sau BINE”!

In czul in care credeti ca aveti acest simt luati un pix si o hartie si orientati-va sinele spre o problema specifica. Notati orice gand pe care il aveti si incercati sa pastrati mintea conectata. Nu va opriti din scris chiar dacase pierde conexiunea. Continuati sa faceti asta iar la un moment dat va iesi la iveala clarcunoasterea. Daca acest lucru vi se pare usor sau primiti un mesaj  sunt sanse sa aveti acest simt foarte dezvoltat.

– preluarea articolului se poate face mentionand Wakingtimes si preluarea cu link de la sursa articolului caplimpede.ro!

Pagini: 1 2 3 4

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79235").on("click", function(){ $(".com-click-id-79235").show(); $(".disqus-thread-79235").show(); $(".com-but-79235").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});