Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Ai darul de a presimti sau a prevedea ceva rau? Atunci trebuie NEAPARAT sa stii asta!

CLARSIMTIREA

Este capacitatea dea a sti exact ce simte o persoana, de a simti atunci cand cineva are probleme sau cand ceva este gresit. Cunoscuti sub deunumirea de empatici, acestia pot transmite anumite emotii sau starea de bine. Ei pot fi un robinet intre energia unui spatiu si un obiect in functie de sentimentele lor intestinale, organe foarte sensibile la energia altora. Din aceassta cauza se simt ca si cum ar fi drenate atunci cand in jurul persoanei respective se afla o multime de oameni.

TOP Zece cele mai bune filme despre PREMONITII!

In cazul in care credeti ca aveti acest simti luati o fotografie a cuiva pe care nu il stiti si incercati sa vedeti cum va simtiti cand va uitati la imagine. Aveti incredere in persoana? Ce trasaturi de personalitate credeti ca poate avea? Ai observat ceva legat de ochii persoanei respective? Notati raspunsurile voastre si apoi comparati-le cu cele ale persoanei.

Puteti incerca acest lucru si cu un obiect. Va duceti la un magazin second-hand, luati in mana un obiect si incercati sa vedeti daca simtiti ceva legat de fostul proprietar. Daca reusiti acest lucru cu usurinta inseamna ca aveti acest simt.

Pagini: 1 2 3 4

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79235").on("click", function(){ $(".com-click-id-79235").show(); $(".disqus-thread-79235").show(); $(".com-but-79235").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});