Acasă Stirile zilei Stiinta MISTERELE ROMANIEI inconjurate de LEGENDE INFRICOSATOARE! De ce este vazuta ca TARA...

MISTERELE ROMANIEI inconjurate de LEGENDE INFRICOSATOARE! De ce este vazuta ca TARA dintre RAI si IAD!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Misterele Romaniei atrag atentia a mii de turisti din toata lumea, insetati dupa legende infricosatoare si istorisiri de odinioara, de la facerea lumii. 

CLUJ

„Padurea Hoia Baciu din Transilvania a atras o atentie nedorita de peste o jumatate de secol. Localnicii din apropiere sustin ca padurea – care are o poiana circulara in centru – este un portal, iar cei care trec prin el s-ar putea sa nu se mai intoarca niciodata.

Cei care au trecut prin poiana relateaza ca au avut stari de anxietate si de greata. Copacii, despre care se spune ca altadata erau drepti si inalti, sunt acum rasuciti, cu noduri“. Aceasta descriere aparuta intr-un articol despre lista celor mai bantuite cinci paduri din lume, publicat de BBC in 23 ianuarie 2013, a facut din padurea Hoia Baciu, din Cluj, o destinatie la moda pentru turistii dornici de adrenalina.

Aceeasi padure a fost inclusa, in 2013, intr-un alt  top 10 al celor mai infioratoare locuri din Europa de cotidianul britanic „The Guardian“. Ziaristii englezi spun ca padurea din Cluj are o atmosfera de tip Blair Witch. Padurea din apropierea Clujului a fost inclusa si intr-un top facut de revista americana Travel+Leisure, care, de asemenea, o plasa printre cele mai infricosatoare paduri din lume.

Desele aparitii ale unor fenomene stranii in Padurea Baciu, din apropierea Clujului, din ultimele decenii, au starnit interesul unor echipe de cercetatori romani ale fenomenelor paranormale. Scriitorul Daniel Roxin a facut un documentar pe tema aceasta. Ca invitat, l-a avut pe presedintele Societatii Romane de Parapsihologie, prof. univ. dr. Adrian Patrut, din Cluj-Napoca.

CONSTANTA >>>>