Acasă Life Dezvoltare Personala CINCI metode de vindecare energetica, fizica si mentala

CINCI metode de vindecare energetica, fizica si mentala

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vindecarea energetica face referire la procesul de vindecare prin folosirea unor profunde si subtile forme de energie, cum ar fi gandirea sau intentia. Din punctul nostru de vedere, aceasta energia pare a avea o intensitate destul de slaba. Cu toate acestea, la un nivel atomic, aceasta vindecare este foarte puternica, acesta fiind un motiv pentru care armele atomice sunt atat de puternice. La nivelul evolutie actuale a omenirii, gandurile tale nu par a fi extraordinar de puternice. Cu toate acestea, atunci cand combini gandurile tale cu cele ale celorlalti oameni si te concentrezi impreuna cu acestia spre a vindeca o  persoana, procesul de vindecare este sporit exponential. Din acest motiv, folosirea tehnicilor de vindecare la nivel de grup este mult mai benefica si mai eficienta.

 

1. Vindecarea cu ajutorul cristalelor – Cristaloterapia

Cristalele sunt mari conducatori de energie si de ganduri si de aceea acestea pot fi folosite cu succes in tratamentele de vindecare. Motivul eficientei acestora se regaseste in capacitatea lor de a amplifica enorm puterea de frecventa. Oamenii de stiinta care au studiat relatia dintre afectiuni si vibratii sunt foarte constienti de puterea pe care o au frecventele in procesul de vindecare. Unul dintre aceste persoane este Dr. Royal Rife. Sustinut de mai multe dovezi stiintifice, aparatul de vindecare a lui Dr. Rife poate vindeva zeci de afectiuni, inclusiv cancerul. Cel mai mare nume al Romaniei in acest domeniu este Dan Seracu.

 

2. Acupunctura

Acupunctura este o arta straveche de vindecare cu ajutorul energiei, folosita cu scopul de a stimula fluxul de energie al meridianelor energetice, proces prin intermediul caruia organismul revine la o stare de echilibru. Pentru a fi stimulata energia, ace de diferite marimi sunt introduse in diferite puncte de acupunctura specifice. Potrivit medicinei chineze, punctele de acupunctura sunt mici centrii de energie electromagnetica care exista de-a lungul celor 14 meridiane ale organismului. CITESTE MAI MULT IN PAGINA URMATOARE>>>>>