Deputatul PPDD, Daniel Fenechiu este de parere ca o alianta a partidului sau cu PSD-ul nu trebuie sa se realizeze in toate judetele.

 

„In planul intelegerilor judetene, noi ne dorim ca acestea sa se faca acolo unde sunt posibile colaborarile. La Brasov nu exista o problema, nu se puteau face majoritati PPDD-PSD si noi nu dorim sa fim o anexa la PSD si nu intelegem sa fim in opozitie ca PSD este in opozitie”, a afirmat Fenechiu, intrebat in legatura cu afirmatiile lui Liviu Dragnea ca nu pot fi acceptate situatiile precum cea de la Brasov, unde PPDD a facut majoritate cu PNL.

 

„La Brasov nu se pot face majoritati cu PSD. (…) Pana ieri nu au avut nicio problema de acest gen. Pana astazi nu i-ati auzit pe Liviu Dragnea si Victor Ponta, nu s-au exprimat ca e o problema daca in anumite zone se intampla anumite lucruri. Sunt alte tipuri de probleme in coalitie si se incearca punerea de presiune pe PPDD, pentru ca nu cred ca situatii precum cea de la Brasov ajuta PSD”, a adaugat el.

 

Fenechiu a spus ca negocierile dintre PPDD si PSD continua si ca dupa finalizare vor fi supuse aprobarii conducerii PPDD.

 

El a mai spus ca nu este un sustinator al unei astfel de aliante, dar este un om de echipa si se supune deciziei partidului.

 

„O astfel de decizie nu este a mea sau a 5 oameni, ci a intregii conduceri. Nu putem discuta pe ce zicea domnul Dragnea, domnul Dragnea discuta pe ceea ce zice PSD”, a mai spus Fenechiu.

 

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca social-democratii privesc cu mare atentie ceea ce intreprinde PPDD in teritoriu, el aratand ca daca formatiunea va continua sa schimbe viceprimarii PSD, asa cum s-a intamplat la Brasov, nu vor mai exista discutii pe tema colaborarii.

 

Viceprimarul PSD din municipiul Brasov, Razvan Popa, a fost schimbat din functie, joi, in cadrul sedintei Consilului Local, acesta fiind inlocuit cu Adina Alexandrina Durbaca (PPDD).

 

La sedinta ordinara de joi a CL Brasov, 16 consilieri locali de la PDL, PNL, PPDD si FDGR au propus sa fie introdusa pe ordinea de zi schimbarea din functie a viceprimarului PSD, Razvan Popa. Consilierii locali au facut aceasta propunere ca urmare a aliantei dintre PDL si PNL. Dupa supunerea la vot, s-au inregistrat 17 voturi „pentru”, trei „impotriva” si trei abtineri, Razvan Popa fiind astfel schimbat din functie.

 

In locul lui Popa a fost aleasa Adina Alexandrina Durbaca (PPDD), cu 18 voturi „pentru” si trei „impotriva”, fiind pentru prima data cand Brasovul are un viceprimar femeie. Razvan Popa, in varsta de 36 de ani, este vicepresedinte al PSD Brasov si a fost ales viceprimar in iunie 2012. El a fost jurnalist pana in 2004, cand s-a inscris in PSD, fiind purtator de cuvant al organizatiei judetene brasovene. Adina Alexandrina Durbaca este avocat in Baroul Brasov si consilier local din partea PPDD, incepand din iulie 2012. Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.