Acasă Stirile zilei Apple pregateste o versiune si mai IEFTINA a telefonului iPhone 5C

Apple pregateste o versiune si mai IEFTINA a telefonului iPhone 5C

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Apple ar putea lansa in aceasta saptamana in Europa un model mai ieftin de iPhone 5C. Acesta va fi echipat cu 8 GB de memorie interna si va avea un pret de 509 de euro, potrivit publicatiei germane Heise.

Informatiile referitoare la versiunea ultra-ieftina a lui 5C au fost surpinse in corespondenta operatorului O2. Dupa cum anunta CNews, vanzarile noului dispozitiv ar trebui sa inceapa pe 18 martie 2014.

Pentru comparatie, pretul actual al unui iPhone 5C in Europa porneste de la 569 de euro (pentru un model cu 16 GB de memorie). Astfel, noua versiune va fi cu aproximativ 10% mai ieftina.

Nu se stie daca noul iPhone-ul 5C de 8 GB va scoate din productie iPhone 4S cu aceeasi cantitate de memorie. Apple ofera acum iPhone 4S cu 8 GB de memorie gratuit in schimbul incheierii unui contract pe 2 ani cu operatorul de telefonie mobila.

Pe de alta parte iPhone 5C nu se bucura de cererea sperata de Apple. CEO Apple, Tim Cook, a recunoscut acest lucru recent, comentand pe marginea rezultatelor financiare ale companiei.