Acasă Sanatate Alimente care te ademenesc si care apoi te imoblnavesc de cancer!

Alimente care te ademenesc si care apoi te imoblnavesc de cancer!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ne mai miram de gravitatea bolilor care afecteaza mortal tot mai multi dintre oameni, dintre acestea cancerul ocupa un loc in top. Cu toate acestea multi oameni nu vor sa se conformeze si sa renunte macar la o parte dintre aceste alimente despre care specialistii avertizeaza ca au potential cancerigen ridicat!

Popcornul la microunde. Este un aliment care cauzeaza cancer. Nu e vorba de popcorn in sine, ci de ambalajul in care se afla, plin de chimicale, pentru a impiedica uleiul din punga sa curga. Compusii acestia evident ca ajung in aliment. Muncitorii de la fabricile care produc aceste ambalaje au dezvoltat masiv cancer la prostata.

Carnea la gratar. Este minunat cand facem un gratar, da, stim cu totii. Stiati insa ca si riscul de cancer creste, cu ocazia asta? Potrivit unui studiu, compusii chimici care se formeaza in timpul procesului de frigere la gratar sunt cancerigeni.

Zaharul. Celulele canceroase se hranesc cu zahar. Automat acest aliment este prietenul cancerului. Zaharul trebuie exclus din alimentatie, este moartea alba, nu aduce nimic bun in afara de gustul dulce.

Pestele de cultura. Ati putea ca este mai sigur decat cel de captura, ca traieste intr-un mediu controlat. Greseala majora! Pestii salbatici isi iau omega-3 din natura, cei de cultura sunt hraniti cu concentrate, unele incluzand multe substante chimice si pesticide. Precum gainile, sunt imbuibati si nu cresc natural.

Uleiurile hidrogenate cresc riscul de a face cancer la san. Grasimile trans sunt de mult incriminate si a fost dovedit ca pot da grave probleme de sanatate, cum ar fi boli de inima, diabet si cancer.

Orice fruct sau leguma care nu este BIO vine cu un risc de cancer. Fiindca toate celelalte sunt crescute cu pesticide si ierbicide si contin chimicale periculoase pentru sanatate, compusi cancerigeni.

Alimentele procesate. Mezelurile si toata carnea prelucrata devine doar o bomba cu ceas, marind riscul de cancer la stomac si alte feluri de cancer. Evitati cat puteti, pana la excluderea totala.

Fara alimente afumate! Carnea afumata contine agenti cancerigeni nocivi, numiti nitrati si nitriti, care o impiedica sa se strice. Iar cand carea afumata este gatita, nitratii si nitritii se transforma in nitrozamine si nitrozamide, substantele de nitrozare crescand riscul de cancer.

sursa: doctorulzilei.ro