Cap Limpede

Fotogalerie

Zece TRUCURI simple care te fac sa te simti mai bine!

Nu poti dormi linistit? Vrei sa te apuci de o dieta serioasa? Starea ta de sanatate nu este cea mai buna? Iti prezentam mai jos cateva trucuri simple pe care medicii, nutritionistii si cercetatorii le recomanda pentru oricine pentru a te face sa te simti mai bine:

Zece TRUCURI simple care te fac sa te simti mai bine!10

10. Mananca in oras

Oamenii care mananca la restaurant sunt mai putin stresati si deprimati. Un studiu din Germania a aratat ca cina servita in oras actioneaza ca un act de incheiere a evenimentelor stresante ale zilei.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-58902").on("click", function(){ $(".com-click-id-58902").show(); $(".disqus-thread-58902").show(); $(".com-but-58902").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});