Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 10 Teorii ale conspiratiei! GALERIE FOTO + VIDEO

TOP 10 Teorii ale conspiratiei! GALERIE FOTO + VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1chemtrails7. Chemtrails

Tot mai multe avioane care zboara chiar si la mica altitudine lasa in urma lor chemtrails, dare alcatuite din substante chimice, care nu au nicio legatura cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. In acest mod, sunt raspandite pe ascuns anumite substante care provoaca boli, epidemii, suferinta si moarte. Acest articol cuprinde o marturie cutremuratoare a unui mecanic, care a vazut echipamentul tehnic folosit pentru dispersarea unor substante toxice si marturia unui functionar superior al unei companii aeriene, care a avut acces la documentele unui proiect guvernamental secret, prin care se realizeaza aceasta dispersare a unor substante in atmosfera. In ultimii ani clinicile medicale si salile de urgenta ale spitalelor sunt intesate, de multe ori umplute la dublul capacitatii lor, de oameni suferind de boli al caror nume pana acum cativa ani nici nu exista. De ani de zile exista banuiala ca starea proasta a sanatatii oamenilor, simptomele, maladiile nou aparute, greu de explicat de lumea medicala, ar avea drept cauza darele anormale pe care din ce in ce mai multe avioane in zbor le lasa in urma lor. Autoritatile insa nu par sa se ingrijeasca de un de detaliu atat de… banal! La inceput, foarte putine avioane lasau in urma lor astfel de dare. Azi, au devenit numeroase, brazdand cerul in crucis, in paralel si chiar in forma de S sau de cerc. Ridicam ochii spre cer si, cand vedem aceste dare, ni se pare normal sa credem ca un avion a lasat in spatele lui acele urme care se intind de la un capat la altul al orizontului. Cateodata, ele se largesc si se amesteca cu alte dare, ajungand sa formeze un adevarat nor, ce acopera cerul ore in sir.

Nu e oare legitim sa ne intrebam daca nu cumva acest fenomen e una dintre cauzele problemelor de sanatate care ne lovesc de cativa ani incoace?

Dam ca exemplu valul de bronhiolite, care afecteaza din ce in ce mai multi nou-nascuti in fiecare an. In urma cu doua decenii, acest cuvant nici macar nu exista in dictionar! Alte probleme aparute recent sunt: recrudescenta astmului, leziuni ale cailor respiratorii, leziuni pulmonare, dureri in gat ciudate, angine care dispar la fel de pe neasteptat cum apar, gripe care nu sunt cu adevarat gripe, boli de ochi, de piele si ale organelor interne… Lista este lunga, si fiecare dintre aceste afectiuni poate degenera si duce la moarte. Analizele efectelor chemtrail-urilor, adevarate dare ale mortii, sunt dintre cele mai nelinistitoare. Solutia oficiala care ni se ofera: vaccinuri noi si antibiotice super-tehnologizate, in conditiile in care s-a demonstrat ca supraconsumul de vaccinuri si de antibiotice de tot felul nu a facut decat sa reduca iremediabil capacitatea sistemului imunitar de a raspunde la atacuri subite. Explicatia cu care, initial, responsabilii civili si militari ai fortelor aeriene i-au linistit pe observatori, a fost aceea ca ar fi vorba doar de dare de condensare. La intrebarea de ce aceste urme nu existau pana acum cativa ani, raspunsul a fost ca atunci avioanele nu zburau atat de sus, incat sa permita formarea acestor dare. In anumite cazuri, aceste dare, au spus ei, pot rezulta ca urmare a aruncarii restului de carburant, in vederea unei posibile aterizari fortate. Cu toate acestea, inmultirea acestor dare (nu toate avioanele care zboara risca sa se prabuseasca, din cate se stie…) si aspectul lor face ridicol si inadmisibil acest gen de justificare… In urma amplitudinii pe care fenomenul a luat-o si in lipsa unor explicatii plauzibile, solutia pe care autoritatile au gasit-o a fost sa il transforme in „legenda urbana”, impiedicand orice studiu stiintific serios. Folosindu-se de tragicele atentate din 11 septembrie 2001, au ingropat definitiv chestiunea.


Ca urmare a asa-zisei amenintari internationale a terorismului, a fost impusa, sau cel putin se urmareste sa fie impusa, obligativitatea sprijinului si increderii absolute fata de guverne. Chestiunea darelor mortii [chemtrails] a ajuns deci sa faca parte rapid dintre subiectele pe care mass-media le evita cu orice pret… Dezbaterea a continuat insa pe internet. Autoritatile militare si guvernamentale iau in deradere aceste afirmatii ca fiind conspirationiste sau le denunta drept zvonuri lipsite de fundament. S-a mers chiar pana la a vorbi de propaganda terorista antiguvernamentala, pentru a inchide o data pentru totdeauna gura celor bagareti. Cu toate acestea, ar trebui sa se faca o ancheta serioasa si independenta si sa se dispuna efectuarea unor analize la laboratoare controlate de servicii neguvernamentale, daca mai exista asa ceva… Desi sunt destul de multi cei care au observat acest fenomen alarmant, numarul celor care au intreprins o campanie activa pentru informarea populatiei este foarte mic. Agentiile guvernamentale conteaza pe apatia oamenilor si, de fapt, ele au ajutat din plin la crearea acestei stari de constiinta, incepand de prin anii 1950, prin fluorizare, aspartam si droguri vandute pe strada. Este binecunoscut faptul ca guvernele anumitor tari experimenteaza tehnologii noi asupra populatiei lor de zeci de ani. Exista rapoarte care au fost facute publice care o dovedesc. Pentru a opri acest genocid tacut, trebuie trezit spiritul oamenilor si mass-media cu privire la acest flagel invizibil, care ne copleseste de cativa ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos