Acasă Life Monden Cantareata de muzica indiana Naarghita a murit la varsta de 74 ani!...

Cantareata de muzica indiana Naarghita a murit la varsta de 74 ani! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cantareata Naarghita a fost gasita fara viata, marti seara, intr-o garsoniera din Bucuresti.

Doliu in lumea muzicii. Cantareata si dansatoarea romanca Naarghita, cunoscuta pentru piesele sale in limba indiana, a murit la varsta de 74 de ani. Cantareata a fost gasita moarta marti seara, in garsoniera ei din Bucuresti.

Naarghita a incantat, de-a lungul timpului, mii de oameni cu muzica din repertoriul indian. Artista a inceput sa iubeasca acesta cultura dupa ce a urmarit pelicula indiana „Vagabondul”, in regia lui Raj Kapoor. Ea stia perfect toate cantecele din film, pe care le-a inregistrat pe un magnetofon.

Naarghita, cunoscuta cantareata de muzica indiana, traia intr-o saracie lucie dupa ce timp de 30 de ani a avut lumea la picioare. Artista si-a trait ultimele clipe din viata cu o pensie mica. Dupa ce platea toate utilitatile, cantareata ramanea cu 40 de lei in portofel.

In urma cu 20 de ani, Naarghita s-a intors in Romania si a renuntat la cariera care a facut-o faimoasa pe trei continente. Apreciata in toata lumea, artista reusea sa umple salile de concerte si era invitata sa joace in filmele care se turnau in India, la Bollywood. A renuntat insa la tot, in 1987, atunci cand mama ei a murit.

Sursa: rtv.net