Acasă Stirile zilei Stiinta Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fotografia de mai jos infatiseaza interiorul avionului respectiv ce era echipat cu butoaie metalice care contineau solutii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine. Este evident ca substantele contaminate cu virusul modificat al gripei porcine urma sa fie pulverizate in timpul zborului asupra anumitor zone din Asia.  Aceasta informatie inspaimantatoare si la prima vedere incredibila (mai ales pentru cei naivi si prosti, cat si pentru cei sceptici si obtuzi) este bine sa fie corelata cu observarea chemtrails-urilor care au inceput sa apara si pe teritoriul Romaniei la scurt timp dupa infiintarea bazei NATO pe teritoriul acestei tari. Dupa cum putem observa cu totii, aceste chemtrails-uri au inceput sa brazdeze din ce in ce mai des teritoriul Romaniei in lung si in lat, semanand totodata din vazduh boli si epidemii cumplite, ce ii vor conduce pe romani catre o moarte sigura, ce este dorita de elita satanica a iluminatilor pentru a reduce populatia acestei planete la aproximativ 1 miliard de fiinte umane. Puteti fi siguri ca acest subiect este si va fi intotdeauna de acum inainte cenzurat in mijloacele mass-media care sunt aproape toate controlate din umbra si aservite intereselor sinistre ale acestei elite satanice mondiale a asa-zisilor „iluminati“ care actioneaza din umbra, intocmai ca o caracatita infernala, prin intermediul Francmasoneriei mondiale.

Demascarea unor atacuri sistematice ce au fost realizate prin intermediul chemtrails-urilor asupra Indiei si a Nigerului

La data de 26 iunie 2009, doua avioane Antonov 124 ucrainiene, ce erau insa pilotate de catre militari americani, au pulverizat substante chimice toxice deasupra teritoriilor Nigerului si Indiei. Dupa o anumita perioada de timp, avioanele respective au fost interceptate in timp ce isi schimbau semnalul de pe modul civil pe cel militar. Fortele armate aeriene nigeriene si respectiv fortele armate aeriene indiene au fortat fiecare, la randul lor, avioanele respective sa aterizeze, iar autoritatile nigeriene i-au luat chiar prizonieri pe pilotii avionului respectiv si au retinut, in baza lor aeriana, avionul ce era intr-un mod atat de neobisnuit echipat cu recipiente metalice in care se aflau atat substante nocive pentru sanatatea fiintelor umane, cat si virusi ai gripei aviare H1N1 si virusi ai gripei porcine.

Cateva ore mai tarziu, un comando aflat sub conducerea Pentagonului a bombardat o conducta Shell care traversa teritoriul Nigerului. Dupa ce li s-au adus la cunostinta aceste evenimente, fiind ingrijorate de operatiunile americane de raspandire in atmosfera a unor agenti biologici, ce sunt de natura sa declanseze epidemii de gripa aviara si gripa porcina, autoritatile chineze au solicitat Serviciilor secrete indiene si nigeriene informatii cat mai precise despre actiunea care a avut loc. In conformitate cu rapoartele secrete ce au fost puse la dispozitie atat de catre serviciile secrete ale Indiei, cat si de catre serviciile secrete ale Nigerului, s-a aflat ca cele doua avioane transportau: „sisteme speciale de evacuare ce erau capabile sa pulverizeze pana la 45 de tone de substante toxice, ce ar fi declansat o «ceata» aeriana prin intermediul unei retele de tevi foarte subtiri ce erau amplasate de-a lungul aripilor celor doua avioane. Cele 45 de tone de agent biologic activ, ce s-au vadit ulterior ca fiind o extrem de periculoasa arma biologica, se aflau in containere metalice, care erau montate in interiorul ambelor avioane“. De curand, serviciile secrete chineze au declarat ca au ajuns la culmea saturatiei si ca deja sunt exasperate de atacurile biologice repetate pe care Statele Unite ale Americii le realizeaza deasupra teritoriului Chinei si au dezvaluit ca unele avioane americane realizeaza atacuri biologice si cu acea ocazie pulverizeaza bacterii si virusi extrem de periculosi, care sunt de natura sa declanseze epidemii de gripa aviara (H1N1) si gripa porcina.

La ora actuala, se stie deja ca mai multe guverne, printre care guvernul Rusiei, guvernul Chinei, guvernul Indiei, guvernul Nigerului si guvernul Israelului sunt in mod serios preocupate si deja sunt constiente de faptul ca substantele care sunt in felul acesta raspandite in atmosfera cu ajutorul anumitor avioane americane constituie de fapt un adevarat razboi biologic, al carui punct culminant a fost atacul realizat asupra Ucrainei pe data de 30 octombrie 2009. Referitor la aceasta situatie, un reprezentant al guvernului Indiei a spus:

„TOATE STATELE DE PE ACEASTA PLANETA, CARE RESPECTA ANUMITE PRINCIPII, NU DERANJEAZA SI NU SUSTIN DE BUNAVOIE RAZBOAIE. APROAPE TOATE RAZBOAIELE REPREZINTA O GRESEALA SI SUNT REZULTANTA UNEI MANIPULARI CE ESTE ORCHESTRATA DIN UMBRA DE ELITA SATANICA A ACESTEI PLANETE, ELITA CARE ESTE AVIDA DE PUTERE, CRUDA SI ORGOLIOASA. ACEASTA ELITA CREDE CA VOR PUTEA FI OBTINUTE ANUMITE AVANTAJE IN URMA DEZLANTUIRII UNUI NOU RAZBOI, DAR NOI INCLINAM SA CREDEM CA DUPA UN ASTFEL DE RAZBOI, TOATE TARILE CARE VOR FI IMPLICATE INTR-UN ASTFEL DE CONFLICT MONDIAL VOR FI MAI NEPUTINCIOASE DECAT ERAU INAINTE DE DECLANSAREA ACESTUIA“.

Ajungand aici cu lectura, unii dintre voi va veti intreba: „Reprezinta, oare, chemtrails-urile atacul unui stat ce este declansat impotriva unui alt stat?“ La o astfel de intrebare, raspunsul nostru categoric este: „NU!” Atunci cand privim cu atentie si luciditate, retrospectiv, descoperim ca cele mai mari si cele mai dese experimente biologice de pulverizare a unor agenti toxici au fost realizate deasupra Floridei si ele au fost planuite si efectuate chiar in Statele Unite ale Americii. Luand in considerare aceste aspecte perfect reale, multi dintre voi va veti intreba: „Daca este asa, atunci despre ce este, de fapt, vorba?!“  Iata raspunsul nostru: „Elita satanica a asa-zisilor «iluminati», care actioneaza din umbra prin intermediul Francmasoneriei mondiale, este aceea care se afla in spatele structurilor vizibile, atat de la Casa Alba (SUA), cat si de la Pentagon. Aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» este infiltrata si foloseste cu insolenta drapelul de razboi al Statelor Unite ale Americii in lupta impotriva altor state ale lumii si, pentru a-si atinge scopurile criminale, instiga atunci cand considera ca este necesar, cu o mare viclenie si abilitate, anumite state ale lumii unele impotriva celorlalte. Dincolo de aparente, scopul lor esential este acela de a le distruge. Planurile lor actuale diabolice si criminale prevad o scadere prin genocid planetar a populatiei pana la aproximativ un miliard de fiinte umane. Pentru a-si atinge acest scop criminal si totodata dement, aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» este capabila de orice crima, de orice marsavie si considera ca scopul le scuza mijloacele abjecte, criminale la care recurg si la care vor recurge si de acum inainte in intentia de a-si finaliza sinistrele lor planuri abjecte si criminale.

In cazul in care acest plan diabolic nu le va reusi prin intermediul unor crize sanitare, prin intermediul unei crize economice de mari proportii, prin intermediul unor epidemii, care ar putea decima zeci de milioane de fiinte umane sau prin intermediul unui genocid planetar, pe care de altfel deja l-au dezlantuit, aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» are in vedere posibilitatea declansarii celui de-al treilea razboi mondial. Cu toate acestea, dincolo de aparente, nu exista decat doua tabere:
• tabara mondialistilor sclavagisti, ce este condusa din umbra de elita satanica a asa-zisilor «iluminati», ce actioneaza cu multa viclenie si abilitate prin intermediul Francmasoneriei mondiale, si
• tabara societatilor civile ce exista pe intreaga suprafata a acestei planete.

Diferentele religioase, etnice, politice nu au niciun fel de importanta in acest conflict. Tinta vicleana a acestei elite satanice mondialiste a asa-zisilor «iluminati» o constituie atat intreaga societate civila, in ansamblul ei, cat si toate statele acestei planete. Atunci cand, pe ici pe colo, apar dezvaluiri socante despre aceasta monstruoasa conspiratie planetara, pe care a urzit-o si urmareste sa o implementeze la nivelul intregii planete elita satanica a asa-zisilor «iluminati», ea recurge la mijloacele mass-media si ii pacaleste pe sarmanii naivi ignoranti, facandu-i sa creada ca toate aceste aspecte sunt niste fantasmagorii paranoide, pe care ei le stigmatizeaza cu impertinenta ca fiind «TEORIA CONSPIRATIEI». Atunci cand privim multimea faptelor zguduitoare si profund semnificative care se acumuleaza pe zi ce trece, descoperim ca asa-zisa «teorie a conspiratiei» se refera, de fapt, la o monstruoasa si cat se poate de reala conspiratie, ale carei efecte si urmari isi fac din plin simtita prezenta la nivelul acestei planete. Luand asa cum se cuvine in consideratie multimea faptelor si a dovezilor care s-au acumulat deja, si care continua sa se acumuleze pe zi ce trece, constatam ca eticheta pacalitoare «teoria conspiratiei» ascunde, de fapt, o monstruoasa conspiratie planetara criminala care depaseste prin amploarea si prin pericolul ei tot ceea ce au nascocit chiar si cele mai criminale minti demente ale regimului nazist de trista amintire, ce a actionat sub conducerea lui Hitler.“

Prin urmare, realitatea zguduitoare a chemtrails-urilor nu face decat sa evidentieze, intr-un mod cat se poate de concret, prin intermediul faptelor, o alta cruda si zguduitoare realitate. In acest moment, vrand-nevrand, umanitatea se afla in pragul unei alegeri: fie vom face cat mai repede cu putinta ca aceasta planeta sa fie cu adevarat a noastra, a tuturor, fie, daca nu, vom deveni in viitorul apropiat sclavii acestor megalomani sadici si criminali, ai acestor mafioti deghizati care urmaresc sa extermine o mare parte din populatia acestei planete si care, in nebunia lor, sunt convinsi ca vor reusi aceasta conducand catre distrugere miliarde de fiinte umane intocmai ca pe o turma de dobitoace… inconstiente.

Material preluat din lucrarea „Un genocid planetar – zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac sa apara pe cer (spre a raspandi pe ascuns atat unele substante chimice ce sunt foarte toxice, cat si bolile, epidemiile, suferinta si moartea)”

Sursa: yogaesoteric.net

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentIndia si Kazahstanul sunt lovite de epidemia somnului!
Articolul următorNoi dezvaluiri despre copilotul Germanwings Andreas Lubitz care a prabusit avionul in Alpii Francezi!