Acasă Stirile zilei Stiinta Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anumite analize ce au fost realizate in laborator pentru a se constata compozitia chemtrails-urilor au evidentiat ca ele contin substante chimice extrem de toxice, bacterii exotice si chiar anumiti virusi. Este important sa retinem ca chemtrails-urile nu trebuie sa fie niciodata confundate cu contrails-urile. Contrails-urile sunt determinate de condensarea sau inghetarea brusca a vaporilor de apa din reactoare. Avioanele cu reactie obisnuite lasa si ele unele urme albe, dar aceste urme dispar foarte repede. Efectele profund nocive ale chemtrails-urilor sunt cu usurinta observabile de catre fiintele umane care se afla in zonele unde au loc astfel de dispersari si este necesar sa retinem ca substantele ce alcatuiesc chemtrails-urile au fost analizate in laborator in mai multe randuri. Astfel de analize de laborator, au fost efectuate in Ontario (Canada) in anul 1999 si ele au evidentiat prezenta unor particule de aluminiu de 10μ (microni) – exact acelasi tip de particule precum acelea care sunt specificate in cadrul  de compania Hugues Aircraft in anul 1991 si care dupa aceea a fost depus in vederea atestarii unei astfel de metode de „insamantare“ a norilor. Majoritatea testelor de laborator indica prezenta polimerilor foarte fini de aluminiu si a altor substante „materiale“ care de indata ce sunt absorbite la nivelul cailor respiratorii se dovedesc a fi extrem de nocive pentru sanatate. Ceea ce este si mai grav este faptul ca unele cercetari de laborator intreprinse cu privire la astfel de substante ce sunt raspandite atunci cand apar chemtrails-uri au scos, in final, la iveala prezenta a numeroase bacterii exotice, si chiar a unor virusi cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1), cat si prezenta deocamdata inexplicabila a unor celule sanguine uscate.

In cazul avionului Statelor Unite ale Americii ce a fost sabotat inainte sa decoleze in timp ce se afla pe teritoriul Chinei, s-a efectuat analiza de laborator a substantei ce se afla in recipientele metalice. Analiza de laborator ce a fost realizata asupra substantei ce se afla in recipientele metalice din interiorul avionului respectiv a evidentiat ca era vorba despre o solutie contaminata cu virusul modificat al gripei porcine. Aceste rezultate, care au fost evidentiate in urma unor cercetari riguroase ce s-au realizat in mai multe laboratoare de pe glob, evidentiaza intr-un mod indubitabil ca deja chemtrails-urile contin nu numai substante chimice care sunt extrem de toxice pentru fiintele umane, ci si unele bacterii exotice, precum si unii virusi foarte periculosi, cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1), precum si virusul gripei porcine. De curand, unii cercetatori au semnalat ca aceste chemtrails-uri contin, totodata, anumite microcipuri sub forma de „praf“, iar unele cercetari extrem de recente au evidentiat ca chemtrails-urile raspandesc, totodata, particule extrem de nocive pentru sanatatea fiintelor umane si care sunt rezultatul a ceea ce se numeste la ora actuala nanotehnologie. Toate aceste aspecte sunt extraordinar de grave si ele evidentiaza ca asistam la declansarea unui genocid planetar ce este programat sa apara pe intreaga suprafata a globului. La ora actuala se stie ca programatorii din umbra ai acestui genocid planetar sunt membrii la varf ai elitei satanice planetare a asa-zisilor „iluminati“, care actioneaza in cardasie cu Francmasoneria mondiala.

O socanta stire ce dovedeste si totodata confirma ca informatiile si probele din ce in ce mai numeroase despre realitatea infricosatoare a chemtrails-urilor se adevereste!!! Un avion din SUA ce realiza o misiune secreta care fusese planuita de CIA a fost sabotat pe teritoriul chinezesc, fiind astfel impiedicat sa decoleze.

Anumite rapoarte ale serviciilor secrete de la Kremlin dezvaluie faptul ca un avion SUA care realiza o misiune secreta ce fusese planuita de CIA a fost sabotat in China pe aeroportul din Pudong, fiind astfel impiedicat sa decoleze. Potrivit rapoartelor respective, acest avion era echipat pentru a face pulverizari ale anumitor substante in timpul zborului si el transporta mai multe recipiente metalice ce erau umplute cu solutii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine. Cercetarile ulterioare au aratat ca toate acele substante urmau sa fie pulverizate in zbor deasupra anumitor zone din Asia. Aceste imprejurari si mai ales continutul acestor recipiente metalice dovedesc la ora actuala, fara nicio indoiala, ca  realitatea infricosatoare a actiunilor ce sunt realizate de elita satanica mondiala a asa-zisilor „iluminati“ care actioneaza prin intermediul Francmasoneriei mondiale este o zguduitoare realitate.

Vezi pe pagina urmatoare despre atacurile sistematice asupra Indiei si a Nigerului >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentIndia si Kazahstanul sunt lovite de epidemia somnului!
Articolul următorNoi dezvaluiri despre copilotul Germanwings Andreas Lubitz care a prabusit avionul in Alpii Francezi!