Acasă Stirile zilei Stiinta Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dincolo de aparente, aceasta este, la ora actuala, o modalitate secreta pe cat de criminala, pe atat de eficienta, prin care elita satanica a asa-zisilor „iluminati“ poate raspandi, cu ajutorul complicilor sai supusi, bolile si virusii pe care chiar ei i-au creat in prealabil in laborator. Aceste chemtrails-uri contin, totodata, si cantitati considerabile de bariu si aluminiu. Sub aceasta forma, bariul este chiar foarte toxic pentru fiintele umane si le slabeste sistemul imunitar, iar dupa aceea genereaza in multe fiinte umane efecte dezastruoase, care in plus sunt recurente. De asemenea, atunci cand este pulverizat sub forma unor particule extrem de fine, bariul dezactiveaza receptorii limfocitelor T si ii face sa nu mai reziste la feluritii agenti ce cauzeaza bolile.

Daca avem in vedere sinistrele planuri criminale ale elitei satanice ale asa-zisilor „iluminati“, nu ar trebui sa ne surprinda acest razboi biologic secret, pe care ei l-au dezlantuit deja impotriva populatiei, cu toate ca o multime de scandaluri de acest gen au fost aduse la cunostinta opiniei publice de mai multe ori, incepand cu anii ’40. La ora actuala, exista o multime de dovezi irefutabile ca adeseori comunitati intregi de fiinte umane au fost folosite intr-un mod criminal pe post de cobai, pentru a fi testati in felul acesta anumiti agenti chimici extrem de toxici, ce urmau sa fie folositi in cadrul razboiului bacteriologic, ce reprezinta o adevarata forma de bioterorism.

Investigatiile ce au fost realizate in cadrul Congresului SUA de catre unii senatori onesti si curajosi au demascat aproximativ 20.000 DE ASTFEL DE EXPERIMENTE SECRETE CE AU FOST REALIZATE ASUPRA POPULATIEI CIVILE DIN STATELE UNITE INTRE ANII 1910-2000!

Stiind aceasta, putem sa ne dam seama ca aceleasi experimente criminale s-au petrecut si continua sa se petreaca in Anglia, in Israel, in SUA si in alte locuri, iar daca aceasta letargie in care ne complacem va persista, astfel de experimente criminale vor continua nestingherite in multe alte tari ale lumii si vor lua amploare in curand si in Romania, deoarece avioanele americane de la baza NATO au inceput deja sa raspandeasca sub ochii nostri chemtrails-uri pe teritoriul Romaniei. Ca urmare a acestor experiente criminale ce s-au desfasurat in strict secret, un numar incredibil de mare de fiinte umane au fost ucise sau mutilate pe viata, inclusiv copiii evrei asa-numiti „sefarzi“ (care nu erau ashkenazi). La ora actuala, se stie ca astfel de copii evrei sefarzi au fost subiectii inconstienti ai experimentelor ce au fost realizate cu anumite radiatii, care au fost realizate in strict secret de catre guvernul israelian timp de 10 ani, incepand cu anul 1951. Astfel de experimente asemanatoare s-au petrecut si in Statele Unite ale Americii. In Statele Unite ale Americii au existat situatii cand unele fiinte umane ce proveneau din armata, cat si prizonierii din inchisori, au fost adeseori folositi in secret in cadrul unor astfel de experimente criminale, tocmai datorita faptului ca ei erau niste grupuri ce puteau fi controlate si totodata erau foarte usor de testat si de observat, fara sa existe riscuri prea mari ca cineva sa protesteze si sa le ia apararea, spre a se constata ulterior efectele unor astfel de cercetari monstruoase.

La ora actuala, se stie ca exista o evidenta legatura intre chemtrails-uri si declansarea exploziva a cumplitei maladii Morgellons

La ora actuala, cativa cercetatori au facut deja conexiuni intre fenomenul chemtrails-urilor, nanotehnologie si maladia Morgellons, ajungand la concluzia ca toate acestea sunt strans legate intre ele. Se stie, totodata, ca ingrozitoarea maladie Morgellons a fost identificata prima data in anul 2001, la aproximativ 3 ani dupa ce chemtrails-urile au inceput sa apara, iar oficial, cauza ei este un „mister“. In viziunea acestor cercetatori, in schimb, aceasta cumplita maladie (Morgellons) nu este chiar deloc un mister. Simptomele infricosatoare ale acestei cumplite boli includ senzatia ca ceva ciudat se taraste pe tine si totodata includ senzatii de intepaturi ingrozitoare, de muscaturi fara o cauza vizibila.

Vezi pe pagina urmatoare brevete ce fac posibile manifestarea chemtrails-urilor >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentIndia si Kazahstanul sunt lovite de epidemia somnului!
Articolul următorNoi dezvaluiri despre copilotul Germanwings Andreas Lubitz care a prabusit avionul in Alpii Francezi!