Acasă Stirile zilei Stiinta Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ulterior, atunci cand maladia Morgellons se declara, apar leziuni ale pielii care nu se mai vindeca, survine o stare de oboseala extrema, se instaleaza o confuzie mentala severa, apar pierderi de memorie, la inceput de scurta durata, apar dureri ce se localizeaza mai ales la nivelul incheieturilor, se instaleaza o scadere considerabila a vederii, survin mancarimi atat de puternice, incat unele victime se gandesc sa se sinucida si se instaleaza apoi, in timp, tulburari neurologice din ce in ce mai serioase. Totusi, cel mai socant simptom in cazul instalarii maladiei Morgellons sunt leziunile ciudate din care cresc niste filamente colorate. Aceste filamente pot fi smulse cu forta din trup, dar acest lucru nu le va opri dupa aceea proliferarea si cresterea. Ele vor aparea chiar si dupa aceea, generand suferinte cumplite. In astfel de cazuri, avem fara indoiala de a face cu o nanotehnologie criminala ce face ca astfel de procese sa se declanseze si sa se reproduca si la ora actuala nu exista nicio indoiala ca aceasta cumplita maladie vine din vazduh prin intermediul chemtrails-urilor. Ceea ce este cumplit pentru fiecare dintre noi si pentru noi toti este ca acum nu va mai fi vorba ca cineva sa ne introduca un nanocip intr-o anumita parte a trupului, deoarece toate acestea devin cu putinta prin inhalarea unor astfel de nanocipuri ce sunt raspandite in vazduh prin intermediul chemtrails-urilor.

Avand in vedere aceste aspecte, tragem semnalul de alarma si totodata aratam ca daca Serviciile secrete, Armata si toti cei care sunt investiti sa apere populatia vor continua sa ramana in letargie si vor accepta sa fie complicii acestui genocid planetar, chiar si ei vor fi in curand afectati de toate aceste boli cumplite care sunt raspandite prin intermediul chemtrails-urilor. Citind aceasta, speram ca toti cei care fac parte din astfel de servicii secrete isi vor da seama ca a tacea si a ramane complicii unui astfel de genocid planetar ii expune, totodata, atat pe ei insisi, cat si pe familia si pe copiii lor, unor cumplite consecinte, ce nu vor intarzia sa apara.

La ora actuala se stie ca exista anumite brevete ce fac posibila existenta si manifestarea chemtrails-urilor

Chiar daca cei sceptici nu cred aceasta, la ora actuala se stie ca exista anumite brevete ce fac posibila existenta si manifestarea chemtrails-urilor, care in realitate sunt atacuri bioteroriste permanente ce se desfasoara aproape pe intreaga suprafata a globului pamantesc.
Exista la ora actuala dovezi conform carora au fost depuse unele brevete referitoare la folosirea acestor tehnici de raspandire a feluritelor substante chimice cu ajutorul unor aparate ce sunt montate pe unele avioane care pulverizeaza efectiv astfel de substante chimice atunci cand se deplaseaza cu o viteza foarte mare.
In cadrul brevetelor lui Bernard Eastlung se mentioneaza ca este posibila cu usurinta dispersarea bariului in straturile superioare ale atmosferei si se specifica faptul ca aceasta este de natura sa mareasca foarte mult conductivitatea, favorizand in felul acesta declansarea anumitor fenomene de rezonanta ce permit folosirea sistemelor secrete de tip HAARP („Method and Aparatus for Altering a Region in the Earth’s Atmosphere, Ionosphere, and/ or Magnetosphere“, Unites States Patent 4.686.605/eastlund/11aug1987).

Un alt brevet este acela ce se refera la raspandirea atomilor de bariu liber si a ionilor de bariu pentru a crea in felul acesta nori ionizati in straturile superioare ale atmosferei. Aceasta informatie a fost deja difuzata si a inceput sa circule in anul 1969. In cazul acestui brevet, se specifica folosirea drept carburant a hidrazinei (N2H4) sau a amoniacului lichid (NH3). (United States Patent:-US 3813875/issued/filed dates: 4 iun 1974 / 28 apr 1972).Un alt brevet descrie modalitatea de dispersare a polimerilor in spatiul aerian. In timpul furtunilor, vantul agita amestecul respectiv, iar polimerii ajung in felul acesta sa absoarba ploaia („Method of Modifying Weather“, United States Patent 6.315.213/cordani/13 noi 2001). Un alt brevet se refera la un aparat sau instrument al carui sistem de pulverizare este conectat in prealabil la motorul avionului pentru vaporizarea anumitor produse sau substante lichide. Acest sistem se ajusteaza in functie de viteza motorului („Liquid Atomizinig Apparatus for Aerial Spraying“, United States patent/4.948.050/picot/14 aug 1990, http://patft.uspto.gov).

Vezi pe pagina urmatoare avionul ce a fost sabotat pe teritoriul Chinei >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentIndia si Kazahstanul sunt lovite de epidemia somnului!
Articolul următorNoi dezvaluiri despre copilotul Germanwings Andreas Lubitz care a prabusit avionul in Alpii Francezi!