Acasă Stirile zilei Stiinta Omul care a vorbit cu DIAVOLUL! Uite ce are de spus despre...

Omul care a vorbit cu DIAVOLUL! Uite ce are de spus despre ILLUMINATI si marile secrete mondiale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aleister Crowley sau Agentul 666 asa cum era numit, era singurul om din lume care putea vorbi cu diavolul, avand legaturi cu cei mai puternici oameni si cu cele mai puternice secrete mondiale.

El a fost mistic, ocultist, magician si este considerat cel mai influent personaj din Anglia, care avea o influenta majora nu numai in lumea politica, dar si printre scriitori, pictori, oameni de cultura. Din care motive el a devenit atat de cunoscut? El a schimbat toata psihologia si a determinat schimbari esentiale in gandirea occidentala.

El a fost motorul gandirii iluministe si a fondat ceea ce s-a numit Thelema, propria sa filosofie. El a reusit sa faca diferenta dintre divertisment si magia adevarata. Sunt binecunoscute legaturile lui cu guvernul britanic si serviciile secrete britanice.

A facut studii la Cambrige si studiaza cu mult interes Biblia. Intr-o calatorie pe care o face in Egipt, a descoperit cu stupoare, ceea ce s-a numit Steaua revelatoare, care purta numarul 666. Thelema, filosofia sa a avut ca slogan, sa faci ceea ce crezi. In traducere Thelema inseamna vointa. El era adeptul teoriei bazate pe sexul magic. Sexul era precedat de un ritual oriental care inducea forta vitala. A fost adeptul relatiilor homosexuale, el fiind bisexual, sustinand ca lumea trebuie sa se elibereze de represaliile la care a fost supusa. Lumea conservatoare, biserica au inceput sa-l condamne pentru ideile pe care le avea, considerandu-l omul negru, omul diavolului. Aceasta eticheta nu i-a impiedicat pe reprezentantii serviciilor secrete sa-l racoleze. A fost numit Agentul 666 si conform unor documente ale serviciilor secrete engleze a ajutat la sabotarea unor miscari nationaliste, cum ar fi cea din Irlanda sau Lusitania.

Reprezentantii coroanei regale britanice au apelat la serviciile sale oculte>>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos