Acasă Stirile zilei Stiinta POARTA ENERGETICA din Muntii Buzaului! De aici poti ajunge intr-un UNIVERS PARALEL!

POARTA ENERGETICA din Muntii Buzaului! De aici poti ajunge intr-un UNIVERS PARALEL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este prea putin cunoscut faptul ca Muntii Buzaului ascund o poarta energetica de unde se poate ajunge intr-un univers paralel necunoscut.

In urma unor teste experimentale efectuate intre 1978 – 1981, in regiunea Bozioru, a rezultat ca in anumite situatii cand se intruneste un numar nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici si de alta natura) este posibila disparitia instantanee a unor persoane. In aceasta zona au loc unele fenomene paranormale ce inca nu pot fi explicate prin legile fizicii asa cum le cunoastem in prezent. Inexplicabila este si „ceata albastra”, stralucitoare, cu irizari ciudate, care se manifesta sub forma de cupola, masurata cu un dispozitiv pentru radiatii luminoase si avand 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este insotit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasa frecventa (3, 4 Hz) si de un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii.

Omul poate avea stare de greata, cefalee, simte ca ii vibreaza toate celulele. In acele momente pot aparea halucinatii, vizuale si auditive. In cazul in care subiectul uman depaseste o limita de siguranta, el poate fi „aspirat” violent in interiorul acelei ceti albastre, care ia forma unui vartej relativ orizontal. Doi subiecti umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei”, experimentele fiind facute la un interval de doi ani. Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare. Invitat in 2006 la emisiunea „Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, intamplarile  si misterele din Muntii Buzaului.

In acel tunel energetic, timpul se dilata>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentOmul care a vorbit cu DIAVOLUL! Uite ce are de spus despre ILLUMINATI si marile secrete mondiale!
Articolul următorTRADITII si OBICEIURI de Sfintii Trei Ierarhi! Ce trebuie sa faci ASTAZI ca sa ai o CASNICIE FERICITA!