Acasă Sanatate Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

ASTM BRONSIC: acelasi tratament ca si pentru alergii si inflamatii; se face gargara cu respectivul amestec.

AFECTIUNI SPECIFICE FEMEILOR: defecte ale tesuturilor organelor sexuale feminine (rani pe colul uterin, procese inflamatorii). Se trateaza in felul urmator: pana la si dupa ciclul menstrual se pune pe zona afectata un tampon bine inmuiat in 4% solutie de extract din Mumio. Ciclul de tratament dureaza 2-3 saptamani. Se repeta dupa o pauza de 10 zile. Pe langa acest tratament se recomanda si ingerarea respectivei solutii, o data pe zi. Se interzice intretinerea relatiilor sexuale pe durata tratamentului. Se recomanda efectuarea acestui tratament pe timpul noptii.

STERILITATE LA FEMEI SI BARBATI: diminuarea functiilor sexuale, hiposperemie (calitate scazuta a spermei). Se administreaza 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu suc de morcovi sau cu suc de afine in proportie de 1:2, de 1-2 ori pe zi, pe stomacul gol, dimineata si seara inainte de culcare. Tratamentul trebuie continuat timp de 25-28 de zile. Se obtin rezultate pozitive daca extractul de Mumio se amesteca cu galbenus de ou sau cu sucurile diferitelor plantelor medicinale. In ziua 6-7 de tratament se observa o imbunatatire a functiilor sexuale.

AFECTIUNI ALE NERVILOR PERIFERICI:  radiculite, nevrodermite, plexite, nevralgii. Portiunile afectate se maseaza timp de 6-7 minute cu un preparat compus din 8-10% solutie pe baza de alcool, timp de 25 de zile. Dupa 10 zile se repeta acest procedeu. Concomitent aceasta solutie –0,2g-  se administreaza in amestec cu lapte, miere, in proportie de 1:20 si se frictioneaza zonele afectate. Aceasta practica, combinata cu un masaj usor al regiunilor afectate, duce la scaderea senzatiei de inflamare a muschilor, dispar senzatia de durere, de mancarime si alte simptome ale acestor afectiuni.

PARADONTOZA: (gingii, dinti, mucoasa cavitatii bucale, abcese locale, etc). Se administreaza 0,2g in amestec cu lapte si miere sau cu solutie de apa in proportie de 1:20, concomitent adaugandu-se 5% solutie de extract din Mumio. Acest amestec se ingereaza de 1-2 ori pe zi, seara, inainte de culcare, timp de 25 de zile.

ECZEME ALE MEMBRELOR: membrele se introduc intr-o baie de apa care contine 5-6% solutie de extract din Mumio, timp de 25-35 de minute. In acelasi timp se administreaza 0,2g in amestec cu suc de coacaze, de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare. Tot inainte de culcare se recomanda si efectuarea baii descrise mai sus. Ciclul de tratament dureaza 25 de zile si se reia, la nevoie, dupa o pauza de 10 zile. Acest fel de afectiune necesita tratare constanta si regulata. Ba respectiva poate fi inlocuita cu o solutie din extract de Mumio, pe baza de alcool  sau suc, cu care se maseaza regiunile afectate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentReteta naturala care iti regenereaza ficatul in cinci zile!
Articolul următorAvertizare de la meteorologi: Cod galben de ploi, vijelii si grindina!