Acasă Sanatate Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se spune ca, pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate regasindu-se in rasina Mumio. Ca biostimulator influenteaza pozitiv organismul uman, reprezinta un mijloc antitoxic, adaptogenic si intaritor, restabileste functionarea scazuta a nervilor periferici sau a centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza celulelor, activeaza sistemul imunitar, reguleaza procesele oxidanto-restabilizatoare.

BOLI DE STOMAC: ulcer, ulcer duodenal, boli ale organelor ce participa la digestie (stomac, ficat, splina), vezica urinara (daca se retine urina), colite, gastrite; mod de administrare: pe stomacul gol, 1-2 ori pe zi dimineata si seara inainte de culcare timp de 25-28 de zile. In cazul unor afectiuni netratate la timp se recomanda reluarea acestui ciclu.

Cantitatea de extract pentru un ciclu de tratament: 0,2-0,4-0,5g in functie de greutatea corpului: pana la 70kg- 0,2g; pana la 80kg- 0,3g; pana la 90kg- 0,4g. Se dizolva de obicei in lapte in proportie de 1:20 (se poate si  in apa la 2-3 linguri de masa) si se adauga miere dupa gust. Se poate alterna dizolvarea extractului in alte lichide (suc de struguri, de castraveti, de afine, cu verdeata- patrunjel, chimen, cu galbenus de ou, etc). Cantitatea necesara obligatorie pentru un ciclu de tratament de este 0,2-0,9g, in functie de greutatea corpului.

In perioada tratarii bolilor intestinale si ale organelor sistemului digestiv trebuie urmarita cu atentie dieta alimentara si moderatia in ceea ce priveste hrana. Alcoolul in timpul acestei perioade este contraindicat.

HEMOROIZI: se administreaza pe stomacul gol, de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, in cantitate de 0,2g/doza. Un lucru foarte important in timpul tratamentului este ungerea constanta, in adancime (pana la 10mm in interior), a orificiului anal cu extract de Mumio in amestec cu miere, cantitate: 1:5, 1:8.

Administrarea se reia timp de 25 de zile dupa o pauza de 10 zile. Ungerea locului trebuie sa continue timp de 3-4 luni, cu pauze de cate o luna. In cazul hemoroizilor netratati la timp cura trebuie sa inceapa dupa 6-8 luni sau chiar mai devreme. Cel mai bun efect se obtine din aplicarea unui amestec de extract din Mumio si ulei de piersici sau grasime de vaca in proportii identice. Acest unguent se aplica in interior; pentru aceasta este nevoie de o cantitate considerabila de Mumio la un ciclu de tratament.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos