Acasă Sanatate Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

BALBAIALA: se administreaza un amestec din extract- 0,2g si miere in proportie de 1:5, 1:8. acest tratament trebuie sa dureze cel putin 4-6 luni.

SANGERARI NAZALE: se picura in fiecare nara o cantitate de 0,1g de extract din Mumio in amestec cu ulei de camfor in proportie de 1:5, 1:8 (cantitatea totala este de 1,2g/doza). Sangerearea dispare dupa 2 cicluri de tratament, acestea durand fiecare cate 25 de zile, cu 10 zile pauza intre ele.

INFLAMAREA GLANDELOR MAMARE: se recomanda acelasi tratament ca zi in cazul altor afectiuni cronice sau de tip inflamator, cu diferenta ca in acest caz se administreaza in primele zile 0,2g de extract din Mumio, de 3-4 ori pe zi, timp de 5-6 zile, si chiar mai mult.

SANGERARE PULMONARA: se administreaza 0,2g de extract din Mumio in amestec cu siropuri (de visine, de piersici, etc) in proportie de 1:20. Tratamentul se face de 3-4 ori pe zi, obligatoriu inainte de culcare; este necesar a se parcurge 3-4 cicluri de tratament de cate 25 de zile, cu pauza de 10 zile intre ele. Daca forma afectiunii este una grava tratamentul trebuie continuat. Extractul se poate administra in amestec cu lapte, miere in proportiile mentionate mai sus.

ALERGII SI INFLAMATII: angina, raceala, blocajul cailor respiratorii exterioare, stranut, tuse. Se administreaza pe stomacul gol 0,2-0,3g de extract in amestec cu lapte sau cu grasime de vaca si miere, dimineata si seara inainte de culcare, in proportie de 1:20; in timpul noptii se bandijoneaza nara inflamata sau gatul cu un tampon inmuiat in amestecul descris mai sus; in caz de anghina, se face gargara cu amestecul de mai sus. Tratamentul trebuie sa contina cel putin 1-3 cicluri, in functie de afectiune. Ciclul de tratament trebuie continuat timp de 25-28 de zile, cu o pauza de 10 zile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentReteta naturala care iti regenereaza ficatul in cinci zile!
Articolul următorAvertizare de la meteorologi: Cod galben de ploi, vijelii si grindina!