Acasă Sanatate Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

FRACTURI ALE OASELOR: incheieturi, traume ale cutiei toracice, luxatii. Se administreaza o doza de 0,2-0,5g de preparat impreuna cu efectuarea unui masaj puternic asupra zonei afectate. Ciclul de tratament trebuie sa dureze 25-28 de zile. Se reia dupa 10 zile, doar daca acest lucru este necesar. Masarea locului trebuie sa continue pe durata intregului ciclu de tratament, fara intrerupere.

PROCESE OSTEO-TUBERCULOZICE: zona oaselor iliac si pelvian, incheieturile genunchilor, afectiuni ale coloanei vertebrale. Se administreaza cate 0,1-0,2g, de doua ori pe zi, timp de 25 de zile. Se reia tratamentul dupa o pauza de 10 zile. Medicamentul se combina cu lapte si miere in proportie de 1:20.

TROMBOFLEBITA: Se administreaza doze de cate 0,25-0,30g, de 2 ori pe zi, timp de 25 de zile. Medicamentul se combina cu miere si lapte in proportie de 1:20 cu o pauza de 10 zile intre ciclurile de tratament, arata BZI.

In urma tratarii cu Mumio scad senzatia de durere, nivelul de sensibilitate, durerea membrelor, creste cantitatea de eritrocite, se normalizeaza ROE si formula leucocitara. Dispar si celelalte simptome ale bolii. Creste continutul de hemoglobina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentReteta naturala care iti regenereaza ficatul in cinci zile!
Articolul următorAvertizare de la meteorologi: Cod galben de ploi, vijelii si grindina!