Acasă Sanatate Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Rasina miraculoasa care vindeca aproape toate bolile Pamantului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

RANI INFECTATE PURULENTE SI INFLAMATE: arsuri, rani purulente. Se ung ranile cu 1-10% solutie din extractul de Mumio sau cu 2-3% solutie si crema.

FENOMENE DISPEPTICE (arsuri la stomac, greata, voma)

Se administreaza 0,2g de exctract de Mumio cu lapte sau miere, sau aceeasi cantitate se dizolva intr-o lingura de ceai sau de apa fiarta. Se ia de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, timp de 24-26 de zile. Ranile incep sa se vindece dupa 10-15 zile.

OTITA PURULENTA: inflamarea urechii medii, slabirea auzului. Se picura cate 0,4g de exctract din Mumio in amestec cu ulei, in proportie de 1:10, de cate 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare. Se poate utiliza si o cantitate de 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte sau miere. Acest tratament grabeste scurgerea puroiului si creste functia anti-inflamatoare.

DURERI DE CAP, MIGRENE, AMETELI, EPILEPSIE, PARALIZIA NERVULUI FACIAL: se administreaza 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte si miere in proportie de 1:20, de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, timp de 25 de zile. In cazul afectiunilor netratate la timp tratamentul trebuie repetat dupa o pauza de 10 zile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentReteta naturala care iti regenereaza ficatul in cinci zile!
Articolul următorAvertizare de la meteorologi: Cod galben de ploi, vijelii si grindina!