Microsoft a anuntat ieri lansarea celui de-al treilea model al tabletei Surface Pro. Avand ecran de 12 inch, gadgetul functioneaza pe baza procesorului Intel Core i7. Compania sustine ca aceasta este cea mai subtire tableta bazata pe tehnologia Intel Core – grosimea ei este de numai 9.1 mm.

Dispozitivul cantareste 800 de grame, iar Microsoft a decis sa arate cat de usoara este tableta comparand-o cu laptopul MacBook Air, pe care l-a asezat pe talgerul unui cantar. Evident, laptopul a iesit mai greu.

Surface Pro3

In plus, compania sustine ca suprafata ecranului noii tablete este cu 6% mai mare decat ecranul de 13 inch al MacBook Air.

Microsoft crede ca situatia in care utilizatorul are si laptop si tableta este una generalizata.

„Tabletele sunt concepute pentru a sta comod si a viziona filme, citi, naviga pe web. Laptop-urile sunt pentru a lucra, – a declarat Panos Panay, unul dintre directorii Microsoft care lucreaza la dispozitivele Surface.  Surface Pro 3 este destinat sa fie un inlocuitor complet pentru un laptop dar, care, totusi, sa ramana tableta”, precizeaza Panay.

Pretul Surface Pro 3 va incepe de la 799 de dolari fara tastaura. O tastatura, utilizata si pentru acoperirea ecranului, va costa 129,99 dolari. Cea mai buna tableta Pro 3, cu cel mai puternic chip Intel, va fi disponibila pentru 1.949 dolari, fara tastatura.

Microsoft_Surface_3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.