Leacul minune din balconul nostru! Previne aparitia cancerului la stomac

Prin consumul unui ingredient poti preveni aparitia cancerului la stomac, una dintre cele mai infricosatoare boli.

Varza murata este un ingredient care reprezinta cea mai sanatoasa sursa de vitamina C. Ea are proprietati nutritive si de vindecare. A fost mereu apreciata, mai ales ca leac. Se stie ca navigatorul James Cook si-a hranit echipajul cu varza murata pentru a preveni aparitia diferitelor boli.

100 de grame de varza murata contin 20 de mg de vitamina C, vitamina A, magneziu, fier, fosfor, calciu, potasiu, sodiu si proteine. Ea reprezinta o sursa extraordinara de vitamina B12, si datorita acestui lucru este recomandata vegetarienilor, scrie secretele.

Varza murata poate fi consumata pentru tratarea diabetului, gutei, arsurilor si inflamatiilor.

Varza murata este de 7 ori mai benefica decat cea obisnuita si culoarea ei arata ca este bogata in antocianina.

Click pe aceeasi tema:  Trateaza pneumonia in trei ore cu aceste remedii din natura!

Motivul pentru care varza murata este diferita de varza proaspata este faptul ca ea contine o bacterie probiotica. Varza murata este un aliment fermentat, bogat in probiotice.

Pe langa faptul ca este extrem de gustoasa, varza murata este si sanatoasa. Ea contine fitonutrienti care apara corpul de cancerul la stomac.

Iata o lista cu beneficii pentru sanatate, pe care le are varza murata:

– diminueaza stresul;

– intareste sistemul imunitar;

– reintinereste si protejeaza pielea de soare;

– are efect benefic asupra digestiei, stomacului si intestinelor;

– micosreaza nivelul colesterolului;

– ajuta la formarea celulelor rosii din sange, deoarece contine vitamina B12;

– imbunatateste starea de spirit;

Click pe aceeasi tema:  Fabrica la care muncim toti! SECRETELE INDUSTRIEI FARMACEUTICE si cum participi la fabrica de boli!

– ajuta la eliminarea toxinelor daunatoare din organism;

– ajuta la intarirea oaselor;

Ingrediente

– 15 kg de varza;

– 1 kg de sare mare;

– 6 frunze de dafin;

– 1 lingura de boabe de piper;

– cateva bucati de gutuie, pentru culoare;

– cateva crengute de marar uscat

– chimion, anason, struguri sau mere (optional)

Mod de preparare

Pune varza cruda intr-un recipient din plastic, apoi adauga sarea si condimentele. Aranjeaza toata varza. Pune apa cat sa acoperi varza, apoi inchide bidonul.

Pastreaza varza la temperatura camerei, pana se mureaza. Nu uita sa o pitrocesti in fiecare zi.

Trebuie sa astepti aproximativ 2 saptamani pana cand procesul este incheiat.

Dupa ce varza s-a acrit, muta bidonul la loc racoros (beci).









spre