Acasă Stirile zilei Tech Facebook a modificat tot! Ce nu vor mai putea face romanii de...

Facebook a modificat tot! Ce nu vor mai putea face romanii de acum incolo!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook a modificat aproape tot si ofera utilizatorilor mai multe informatii despre ce tip de materiale sunt interzise spre publicare pe aceasta retea de socializare. 

In noua forma, conditiile de utilizare includ o sectiune distincta privind „organizatiile periculoase” si ofera mai multe detalii cu privire la tipul de nuditate care poate face parte din materialele postate. Compania americana sustine ca prin noile reglementari conditiile de utilizare ale serviciilor Facebook sunt mai clare.

Conform datelor oficiale oferite de companie, aproximativ 1,4 miliarde de oameni se conecteaza la contul de Facebook cel putin o data pe luna.

Monika Bicket, responsabilul Facebook pentru politica de continut, a precizat ca aceasta revizuire este menita sa elimine confuziile cu privire la excluderea anumitor materiale si mentinerea altora, chiar daca au fost formulate cereri de scoatere din partea unor utilizatori. De asemenea, Facebook ii indeamna pe utilizatori sa continue sa raporteze postarile care par a incalca regulile de utilizare.

Spre exemplu, „de aceasta data precizam foarte clar ca nu permitem prezenta in comunitatea Facebook a organizatiilor teroriste si nici a membrilor acestor organizatii, dar nu toleram nici mesajele de sustinere fata de astfel de organizatii sau de actiunile unor astfel de grupari postate de alti utilizatori, o chestiune care nu era specificata anterior”, explica Monika Bicket.

Alte modificari au aparut in sectiunea privind nuditatea, noua varianta fiind mult mai clara cu privire la continutul tolerat si cel netolerat de Facebook. Spre exemplu, fotografiile in care apare expus complet posteriorul unei femei sau al unui barbat sunt interzise, la fel ca si „imaginile cu sani daca se vad sfarcurile”. De asemenea, chiar si postarile in format text care contin descrieri explicite cu caracter sexual sunt interzise. Aceste interdictii se extind si asupra continutului digital, cu exceptia cazului in care respectivul continut a fost creat in scopuri educative sau reprezinta o satira.

Sursa: agerpres.ro

Citeste caplimpede