Acasă Stirile zilei Social Dupa componentele CFR, semafoarele au devenit noile tinte ale hotilor din Romania!

Dupa componentele CFR, semafoarele au devenit noile tinte ale hotilor din Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Semafoarele, noile tinte ale hotilor din Romania. Un semafor a fost furat de pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din Bucuresti, Calea Dorobantilor. Reprezentantii Administratiei Strazilor spun ca hotii fura si cablurile de alimentare ale semafoarelor, stalpi de parcare si chiar benzi de limitare a vitezei.

Hotii nu intra niciodata in criza de idei si fura tot ce poate fi transportat. Astfel, mai nou, ei au pus ochii si pe semafoare, recent fiind furat unul aflat in centrul Bucurestiului, pe cunoscuta artera Calea Dorobantilor.

Administratia Strazilor din Capitala spune ca acest caz nu este singular, de mai multe ori fiind semnalate astfel de furturi. Mai mult, hotii pun adesea in pericol siguranta circulatiei, pentru ca fura si cabluri de alimentare ale semafoarelor sau stalpi de parcare, care ii obliga pe soferi sa nu stationeze in anumite zone. De asemenea, au fost furate garduri de pe malul Dambovitei si chiar benzi limitatoare de viteza.

Cei de la Administratia Strazilor spun ca nu pot face nimic in legatura cu aceste furturi. Dupa ce le raporteaza la Politie, spera ca apoi sa fie gasiti cei vinovati. Totusi, de cate ori se intampla sa fie furat un obiect mai mare, care costa destul de mult, trebuie organizata o licitatie.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos