Destinul sta ascuns in numele tau! Vezi cifra care iti va guverna viata

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata

De exemplu, daca te numesti ION GHEORGHE, calculezi: ION -> 9+6+5 = 15+5= 20= 2+0 = 2 ; GHEORGHE -> 7+8+5+6+9+7+8+5 = 15+11+16+13= 26+29=55 = 5+5 = 10 = 1+0 = 1 -> 2 (de la ION) + 1 (de la Gheorghe) = 3. Asadar, cifra destinului e 3.

Vezi ce cifra ascunde destinul tau.

CIFRA 1

Ai o personalitate puternica si abilitati fenomenale de lider. Esti nascut sa ii conduci pe ceilalti, asa ca faci acest lucru cu toti cei din jurul tau.

CIFRA 2

Esti foarte descurcaret, asa ca gasesti solutii pentru orice. iti place sa lucrezi in echipa si sa fii inconjurat de oameni.

Click pe aceeasi tema:  15 pasi esentiali ca sa intelegi care e drumul tau in viata!

CIFRA 3

Ai o fire extrem de creativa si iti place sa te distrezi. Esti cel care ii face pe ceilalti sa rada si dai dovada de o imaginatie fantastica.

CIFRA 4

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. iti place sa construiesti, atat obiecte fizice, cat si relatii frumoase cu cei din jur.

CIFRA 5

Iti plac schimbarile si vrei sa profiti de orice oportunitate. Urasti monotonia, asa ca iti place sa cunosti oameni noi, noteaza observator.tv.

CIFRA 6

Poti fi implicat in campanii de ajutorare, caci iubesti sa fii alaturi de oameni. Te reprezinta solidaritatea.

Click pe aceeasi tema:  Medicii au vrut sa-i deconecteze sotul de la aparate, dar ea l-a luat acasa...Ce s-a petrecut dupa 3 ani!?

CIFRA 7

Iti place sa acumulezi cunostinte si sa le transmiti celorlalti. iti face placere sa citesti informatii despre stiintele oculte.

CIFRA 8

Esti foarte determinat sa obtii ceea ce iti doresti si nu te dai in laturi de la a munci pentru succesul tau. Esti un sprijin pentru cei din jur.

CIFRA 9

Esti boem, iti plac lucrurile frumoase, romantismul, muzica si arta, pentru ca esti receptiv la tot ce te inconjoara.

spre