Acasă Stirile zilei Social Declaratie dura a Paulei Iacob la adresa ateilor si gayilor!

Declaratie dura a Paulei Iacob la adresa ateilor si gayilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Paula Iacob a declarat ca ateii si gayii au o problema mintala si nu accepta ca religia sa fie studiata in scoli.

Celebra avocata Paula Iacob doreste ca religia sa fie studiata in scoli. Ea considera ca frica de Dumnezeu este importanta, de aceea nu accepta nici casatoria intre acelasi gen.

“Imi fac groaza povestile de gay la care se gandeste cu dor si drag deputatul Cernea, care lupta si cere sa nu mai fie nicio religie. Sa fie! Pentru ca la religie n-am invatat sa stau toata ziua in biserica. Desi eram intr-o scoala catolica unde aveam capela nu mergeam decat cand aveam teza sau o chestie sa-l rog pe Dumnezeu saa ma ajute sa ma descurc. Dar am invatat la religie sa nu fur, sa nu fiu rea, sa nu iau sotul altei pesoane… Multe le inveti la religie, pentru ca principiile religiei crestine sunt de fapt multe principii de drept. Si atunci de ce sa nu fie orele de religie din care copilul invata si sa aiba in plus o credinta.

Ii socotesc niste invalizi mintali pe atei. Pentru ca un om care n-are in clipa mortii un gand, sau cand stie ca e in pericol de moarte, daca nu are un gand bun catre Cel de Sus, caruia ii spui “Doamne ai grija de mine!”, pentru ca oamenii nu mai pot avea grija de tine, acesti atei sunt oameni cu un suflet indoit, sau cu o jumatate de suflet, cu o jumatate de inteligenta chiar.

Daca imi va arata domnul Cernea primul gay care a nascut dupa o relatie cu altul, atunci eu voi fi mult mai putin vehementa in sustinerea mea”, a spus invitata Florentinei Fantanaru.

Sursa: evz.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSuma colosala pe care oamenii lui Voiculescu o cer lui BENDEAC!
Articolul următorProdusele chimice de care parintii trebuie sa-si tina departe copiii!