Acasă Stirile zilei Social Suma colosala pe care oamenii lui Voiculescu o cer lui BENDEAC!

Suma colosala pe care oamenii lui Voiculescu o cer lui BENDEAC!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Mihai Bendeac asteapta urmatorul termen fixat de Tribunalul Bucuresti, cel de pe 17 aprilie, sperand sa obtina o decizie favorabila.

Ca raspuns la acuzele aduse, Bendeac a postat de-a lungul timpului pe Facebook o serie de documente din care reiese ca, pe vremea cand era angajat al emisiunii, i s-a interzis in scris sa ii parodieze pe Radu Banciu, Mircea Badea sau Dan Voiculescu.

Comunicatul trustului Intact dupa despartirea de Bendeac a fost unul elegant, in cuprins fiind dezvaluite si daunele solicitate in instanta:

„Avand in vedere deciziile acestuia din ultima vreme, Antena 1 ii multumeste si pastreaza amintiri frumoase privind colaborarea de pana acum, dar in acelasi timp va aprecia plata daunelor in valoare de 1.300.000 de euro pe care Mihai le datoreaza conform contractului”.

Surse apropiate cunoscutului actor sustin ca acesta nu este afectat neaparat de cumulul despagubirilor solicitate de Antena, cat de faptul ca este in imposibilitatea de a face televiziune si film pana la o decizie definitiva a instantei, aspect care ar putea dura ani buni!

Sursa: wowbiz.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos