Acasă Utile Cum poti salva viata unei persoane care sufera un atac vascular cerebral!

Cum poti salva viata unei persoane care sufera un atac vascular cerebral!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atunci cand o persoana sufera de atac vascular cerebral creierul nu primeste suficient oxigen si lucrul acesta provoaca moartea celulelor creierului. Tocmai de aceea se recomanda interventia medicala obligatorie! Iata cateva tehnici care va vor ajuta sa salvati pe cineva care sufera de un atac vascular cerebral: Cel mai important este sa nu incercati sa miscati persoana care sufera de un atac vascular cerebral.

Luati un ac medical, iar daca nu aveti la dispozitie, luati un ac normal. Aveti grija sa sterilizati bine acul daca optati pentru unul normal, inainte de a-l folosi. Dupa ce acul este sterilizat, intepati usor fiecare deget de la mainile persoanei care sufera atacul cerebral. Daca nu iese niciun pic de sange, strangeti putin mai tare pana ce sangele incepe sa curga.

Veti observa ca dupa ce sangele incepe sa iasa din toate cele 10 degete ale persoanei ce sufera atacul, aceasta va incepe sa-si revina usor-usor. Paul urmator este sa masati urechile persoanei in cauza pana ce acestea vor deveni rosi. Pentru o circulatie a sangelui si mai buna, intepati lobii urechilor pana ce se vede sangele. Asteptati pana ce starea pacientului se stabilizeaza si abia apoi il puteti duce la spital.

Nu fortati pacientul sa stea asezat caci asta ii poate cauza o scadere brusca a tensiunii arteriale, asa ca cel mai bine este ca pacientul sa stea intins.

Aceasta metoda este o metoda chinezeasca ce se foloseste de ani de zile. Oamenii de stiinta chinezi sustin ca aceasta metoda este 100% eficienta si ca este cea mai buna solutia de a salva viata unui om care sufera un atac vascular cerebral. Atacurile cerebrale sunt a doua cauza a mortalitatii in intreaga lume, asadar amintiti-va de aceasta metoda pentru ca intr-adevar, va poate ajuta sa salvati vieti, arata andreilaslau.

In plus, este bine de stiut ca renuntarea la fumat, limitarea consumului de alcool, regimul alimentar bogat in fructe si legume, pastrarea in limite normale a greutatii corporale, controlul regulat al glicemiei si a tensiunii arteriale, precum si miscarea zilnica sunt principalele cai prin care putem reduce semnificativ riscul de atac.