Dieta de a treia zi
Micul dejun
Salata de fructe din pere, mere, struguri, ananas, mango. Iaurt natural cu o lingurita de fulgi de ovaz si magiun de Topoloveni. Se bea o ceasca de ceai verde, neindulcit si un pahar de nectar la blender din 1-2 pere, o ceasca de zmeura si una de capsuni.
Pranz
Supa rece din rosii, ceapa, usturoi, castraveti, andive, patrunjel frunze si radacina, morcov, piper negru, toate macinate. Se serveste cu paine integrala. Se bea ceai verde, neindulcit. Dupa-amiaza, se mai poate consuma un fruct proaspat: mar, pepene, cirese, para, zmeura etc.
Cina
Se prepara “al dente” paste de grau dur, se asezoneaza cu ulei de masline si cu un sos pesto cu busuioc. Se poate servi cu putina branza proaspata, cu seminte de pin. Se aduga o salata din ardei, rosii, ceapa, usturoi cu ulei de masine si zeama de lime.