Acasă Life Monden Un tanar a aruncat cu bani in Emil Boc! Reactia fostului premier...

Un tanar a aruncat cu bani in Emil Boc! Reactia fostului premier face toti banii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul premier al Romaniei Emil Boc a fost in centrul atentiei unui eveniment care a avut loc la Cluj, iar in timp ce isi rostea discursul un tanar inspirat din videoclipurile cu manelisti i-a aruncat cu bani in fata, „fara numar”.

 

Emil Boc a fost invitat sa urce pe scena evenimentului de promovare a Clujului ca si Capitala Europeana a Tineretului, unde a amintit ca Primaria Cluj-Napoca a alocat 2,3 milioane de lei pentru acest eveniment, ce se va intinde pe tot parcursul anului viitor. Inainte sa isi inceapa discursul insa, cineva l-a intrerupt.

„Manelistul” cu pricina este nimeni altul decat Mircea Bravo, farsorul care s-a remarcat in ultima vreme prin farsele sale iesite din comun.

„Cu fratele meu, Emil! Emil Boc de la primarieeee. Se stie! Share si like! Mersi”, este mesajul postat de Mircea Bravo pe Facebook, prezentandu-si astfel noua isprava.

In filmarea postata vineri in mediul online, se observa incidentul cu pricina, in care Emil Boc nu numai ca gusta gluma tanarului, dar si aduna banii de pe jos, spunand ca orice ban e binevenit la casieria Primariei.

„Oricand niste bani la bugetul local sunt bineveniti. Am sa-i adun si am sa-i pun la Primarie pentru ca la bugetul local orice leu e binevenit. Am sa-i depun laTrezorerie pentru ca primarul trebuie sa aiba grija de bugetul orasului”, a spus Emil Boc in timp ce aduna banii de pe jos in aplauzele spectatorilor prezenti in sala, martori la incidentul pus la cale de farsorul Mircea Bravo.

 

Vezi video in pagina urmatoare>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos