Cum iti afecteaza sanatatea spirituala dormitul dezbracat!? Este uimitor ce vei afla! – Cap Limpede

Cum iti afecteaza sanatatea spirituala dormitul dezbracat!? Este uimitor ce vei afla!

Putini dintre voi aleg sa doarma dezbracati. Nu stiti, insa, cat de benefic este acest lucru pentru sanatatea spirituala. Unii experti sustin ca dormitul a cel putin opt ore pe noapte este mai mult mai important decat o dieta adecvata si exercitiile fizice. Hainele purtate in timpul somnului se pot incurca si pot deveni inconfortabile ceea ce va duce automat la un somn nelinistit. Atunci cand esti dezbracat, practic esti liber si poti avea un somn mai odihnitor si mai profund.
Click pe aceeasi tema:  Un medic dezvaluie ce se intampla dupa ce renuntati la fumat!

In plus, somnul adanc dintre orele 01.00 si 04.00 este cunoscut drept cel mai bun pentru subconstientul care se conecteaza cu lumea spiritelor. Drept urmare, este esential ca in acea perioada sa ai un somn cat se poate de profund si de linistit fara a te deranja ceva.

REGLEAZA NIVELUL CORISOLULUI

Dormitul dezbracat regleaza temperature corpului tau si, totodata, regleaza si nivelul cortizolului. Atunci cand acest produs chimic din corp devine instabil, poate duce la anxietate, pofta de alimente nesanatoase, cresterea in greutate etc. Atunci cand ai un stil de viata spiritual stii ca echilibrul este cheia. Iar prin dormit dezbracati in parc ajutam mintea si corpul sa aiba un salt spre o viata sanatoasa.

Click pe aceeasi tema:  Cea mai puternica rugaciune cu care isi incepea ziua parintele Arsenie Boca! Te tine sanatos si te fereste de rele!

BALANTA MELATONINEI

Melatonina este produsa in mod natural de glanda pineala, adica cel de-al treilea ochi. Prin pastrarea temperaturii corpului in somn de 20 de grade Celsius regularizezi productia de melatonina.

spre