Eclipsa de Soare din 13 septembrie anunta schimbarile radicale care fac parte din limbajul karmic al unei renasteri. Schimbarea depinde si de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, dar in timp se va vedea ca aceasta schimbare are “in interiorul ei intelepciune”. 

 

A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “pentru voi , este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale , cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire. Alegerea este a voastra dar daca va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite dar de care sunteti nemultumiti, puteti avea probleme de sanatate si  asta din cauza frustrarilor existente. In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, este stinsa  o iluzie veche care nu va da pace si va arata calea cea buna.
Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, e le eliminam, eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri , oameni care ne frustreza, obosesc,  uitand astfel de rolul nostru aici.
Influenta majora asupra semnelor Fecioara, Pesti, Sagetatori, Gemeni nascuti in jurul datei de 13 (plus, minus cinci zile). Conjunctiile arata ca o parte a vietii se modifica in acord cu destinul fiecaruia. Opozitiile arata provocari care vin din exterior, de la anumite persoane. Careurile aduc provocari care pun accentul pe ceea ce sunteti  cu adevarat, pe auto-dezvoltare. Daca Eclipsa face aspect cu Soarele atunci se asteapta sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica unde este Soarele dar si casa astrologica care incepe in semnul Leului. Aspectele de trigon si sextil cu una din planetele din harta natala arata ca Cerul pregateste lucruri bune pentru voi.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.

Adriana Tudosa, adriana-astro.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.