Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1Sinceritatea5. Sinceritatea

Sinceritatea nu inseamna afirmarea caustica a unor lucruri neplacute si a unor opinii care nu flateaza. Asemenea afirmatii sunt de regula nascute din mandrie. Insa sinceritatea este efortul de a vedea intotdeauna divinul din spatele aparentelor. Este efortul de a exprima intotdeauna acel aspect al adevarului care se poate dovedi cel mai benefic. Sinceritatea, aplicata noua insine, inseamna sa nu ne ascundem in spatele unor justificari flatante; inseamna sa vedem cu onestitate motivele reale care stau la baza tuturor lucrurilor pe care le facem si sa nu ne ferim de realitatile neplacute dinlauntrul nostru. Sinceritatea inseamna sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate, insa cautand mai in profunzime modurile de a imbunatati aceste realitati.

Afirmatie

Un lucru care pur si simplu este; nu il pot schimba doar pentru ca as vrea. Fara teama, prin urmare, accept adevarul, stiind ca, in miezul fiecarui lucru, adevarul lui Dumnezeu este intotdeauna bun.

Rugaciune

Tata Ceresc, nu ma voi teme de adevar, pentru ca stiu ca adevarul vine de la Tine. Ajuta-ma sa-Ti vad, dincolo de toate aparentele, privirea zambitoare si plina de compasiune.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos