Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1succes1. Succesul

Adevaratul succes inseamna transcendenta. Inseamna sa gasim ceea e ne dorim cu adevarat, ceea ce inseamna nu obiecte, ci pacea launtrica, intelegerea de sine si, mai presus de toate, bucuria Lui Dumnezeu. Succesul exterior inseamna, de asemenea, transcendenta. Inseamna ridicarea deasupra implinirilor trecute pentru a ajunge la noi niveluri de realizare. Succesul poate sa insemne si acceptarea esecurilor, cand o asemnea acceptare ne ajuta sa depasim o ambitie falsa.Mai mult de-atat, orice esec poate sa fie o treapta catre cea mai mare realizare. Succesul nu trebuie sa fie masurat prin lucrurile realizate, ci prin intelegerea si abilitatile noastre crescande si prin apropierea tot mai mare de Dumnezeu.

Afirmatie

Las in urma mea si esecurile si implinirile. Ceea ce voi face astazi va crea un viitor nou si mai bun, plin de bucurie interioara.

Rugaciune

Tu, Creator al galaxiilor si al nenumaratelor, sclipitoarelor stele, insasi puterea Universului este a Ta! Fie ca eu sa reflect aceasta putere in oglinda marunta a vietii si constiintei mele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos