Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii care sunt admirati pentru realizarile si succesul lor in viata s-au zbatut ani in sir pentru a trece de toate obstacolele, invatand din esecurile repetate. Va prezentam mai jos cateva afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi:

1umorul10. Umorul

Un simt al umorului bine dezvoltat este un mijloc eficient pentru a-ti pastra simtul perspectivei pe parcursul incercarilor si greutatilor vietii. Neluand lucrurile prea in serios iti cultivi non atasamentul. Cu toate acestea, nu ar trebui sa razi prea mult, deoarece, astfel, mintea isi pierde profunzimea, iar atitudinea ta fata de viata devine superficiala. Prin urmare, trebuie sa dobandesti un simt al perspectivei chiar si in ceea ce priveste umorul. Cel mai bun mijloc pentru aceasta este sa impartasesti rasul cu Dumnezeu; sa razi cu sentimentul launtric al bucuriei Lui. Nu rade niciodata “de” oameni, ci “cu” ei. Pentru ca umorul trebuie sa fie generos, si atunci toata lumea va rade alaturi de tine.

Afirmatie

Prin ras imi amintesc toate greselile. Ma bucur atunci cand, razand, rad si de mine!

Rugaciune

Ajuta-ma, Doamne, Dumnezeule sa ma bucur de comedia vietii, cu Tine si, aceasta sa imi aminteasca, ca adevarata sanatate mintala exista numai prin Tine!