Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Cele zece afirmatii pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1Increderea in sine9. Increderea in sine

Increderea in sine, asa cum este inteleasa in mod normal, readuce in minte imaginile generalilor de armata si a eroilor Vestului Salbatic – oamenii care, pe scurt, stiu sa fie stapani pe ei insisi. Insa alternativele pe care ti le pune in fata viata sunt cu mult mai complexe de obicei. Increderea in sine pe calea spirituala este cu totul altceva. Inseamna incredere in eul tau launtric, nu in ego. Inseamna sa traiesti inlauntru, sa traiesti prin adevar, nu prin opinii. Inseamna sa traiesti prin ceea ce vrea Dumnezeu, nu prin ceea ce vor oamenii. Prin urmare, inseamna sa traiesti dupa credinta, stiind cu certitudine ca, desi omul este supus greselilor, Dumnezeu este infailibil.

Afirmatie

Traiesc cu certitudinea adevarului launtric al lui Dumnezeu. In eul meu launtric, si nu in opiniile celorlalti sta adevarata victorie.

Rugaciune

Ce conteaza daca oamenii ma acuza? Ce importanta au aplauzele lor? Traiesc pentru a fi pe placul Tau, Doamne, Dumnezeule, increzator ca, atunci cand Tu esti cu mine, sunt aparat, chiar si de o hoarda de dusmani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos