Acasă Utile Leacurile vindecatoare ale calugarului Mihai Neamtu cu care a tamaduit suferinzii!

Leacurile vindecatoare ale calugarului Mihai Neamtu cu care a tamaduit suferinzii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Toti il stiau cu numele de Unchiul Mihai. Era un calugar de prin partile Ardealului de Nord, harazit de Dumnezeu cu puteri vindecatoare. A salvat multi oameni de la interventii chirurgicale, prin tratamente cu plante.

Iata cateva dintre leacurile recomandate de calugarul Mihai Neamtu:

Pentru anemie, se mananca in fiecare zi la fiecare masa un ou proaspat cu coaja cat mai rosiatica si o bucata de carne de vinat de marimea unui ou. Apoi se bea un pahar de vin de butuc.

Pentru tensiune mare, se iau 6 boabe de fasole, se macina si se amesteca cu apa. Se formeaza un fel de pasta. Se bea o lingurita la fiecare 4 ore. Pentru deficiente de vedere, sa se priveasca lumina soarelui in apa curgatoare la rasarit si la asfintit. Se poate si intr-un lighean, scrie bzi.

In caz de dezechilibru hormonal, se bea ceai din urmatorul amestec: flori de coada soricelului, coada calului, coada racului, marul lupului, urzica moarta, urzica vie, lacramioare, mar paduret, trifoi cu flori rosii, catina, mesteacan.

Pentru boli genitale, se bea si se fac spalaturi cu infuzii de coada calului, coada racului, coada soricelului, iarba mare, papadie, patlagina, osul iepurelui, patrunjel de camp, tataneasa.