Acasă Politic Gafa lui Tariceanu i-a pus in dificultate pe cei de la PSD!...

Gafa lui Tariceanu i-a pus in dificultate pe cei de la PSD! A dat afara singurul profesor universitar din Comisia de Invatamant!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doar in Romania se poate asa ceva. Singurul profesor universitar din Comisia de Educatie a Camerei Deputatilor a fost dat afara din comisie. Motivul este unul politic 100%.

Este vorba de fostul prim-ministru interimar si fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta, deputatul Sorin Campeanu, actual rector al Universitatii de Agronomie, presedintele ales al celei mai mari organizatii academice internationale si Presedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania a fost exclus de catre ALDE din Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor.

Anuntul a fost facut in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor si s-a luat act in plenul aceleiasi Camere a Parlamentului. De remarcat ca e vorba de singurul care stie cu ce ”se mananca” cu adevarat Educatia – singurul profesor universitar din cei 24 de membri ai Comisiei.

Cei de la PSD si-au dat seama imediat de gafa lui Calin Popescu Tariceanu si au decis sa il mentina pe Sorin Campeanu in Comisia de invatamant pe locul unui social-democrat care s-a retras in favoarea fostului prim-ministru, scrie stiripesurse.

Excluderea a fost decisa de conducerea ALDE dupa ce Sorin Campeanu a decis sa se alature noului partid fondat de Daniel Constantin, Pro Romania.