Acasă Stirile zilei Barbatul care a calatorit in timp zeci de ani! Ce s-a gasit...

Barbatul care a calatorit in timp zeci de ani! Ce s-a gasit asupra lui iti va da de gandit

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rudolph Fenz este personajul care a generat o adevarata legenda urbana in anii 70 si a fost prezentat de multi ca o dovada incontestabila a existentei calatoriei in timp.

Poveste misterioasa incepe in anul 1876 cand acest barbat in varsta de 29 de ani a plecat seara la o plimbare si nu a mai fost vazut niciodata.

Familia a anuntat disparitia lui, crezand toti ca a emigrat in Europa iar politita a organizat o ampla actiune de cautare care a luat sfarsit fara a fi gasit. In cele din urma acesta a fost declarat mort.

Povestea se pare ca s-a sfarsit pana cand dupa 74 de ani, un eveniment straniu se petrecea in mijlocul orasului Manhattan unde un barabat imbracat ciudat s-a materializat pur si simplu in fata unei masini iar soferul ne mai avand timp sa franeze l-a accidentat mortal.

Politistii au ajuns la fata locului unde au costatat decesul dar si faptul ca barbatul purta o haina neagra,o palarie cu boruri largi,pantofi si pantaloni cu catarame in stilul sec. XIX.

Asupra lui au mai fost gasite o scrisoare la o adresa din Philadelphia din 1876, Suma de 70 de dolari in bancnote scoase din uz, o chitanta de ingrijire a unui cal si de spalare a unei carute si carti de vizita cu nulele barbatului si cu o adresa de pe Fifth Avenue.

Adresa scrisa pe acea chitanta era a unui local situat pe strada Lexington Avenue dar locul exact al cladirii nu a putut fi descoperit.

O fotografie care il infatisa pe Rudolph in momentul disparitiei a confirmat ca barbatul calcat de masina este unul si acelasi. Ciudat este faptul ca Rudolph Fentz era neschimbat chiar daca avea nu mai putin de 103 ani. Oare unde s-a aflat tanarul emigrant aproape trei sferturi de veac ca apoi sa apara subit?

O explicatie logica nu a fost gasita de anchetatori niciodata pentru ca dupa declaraaiile martorilor oculari, 74 la numar, barbatul a aparut de nicaieri, in mijlocul unei strazi aglomerate.

Sursa: Secretele