Acasă Utile Reteta naturala care te scapa de celulita si grasimea de pe coapse!

Reteta naturala care te scapa de celulita si grasimea de pe coapse!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Hainele de iarna si-au gasit locul in sifonier, iar femeile au trecut la vestimentatia de primavara-vara si cu ocazia aceasta vor sa nu arate nicio imperfectiune.Pentru cele care inca se lupta cu kilogramele in plus, grasimea si celulita exista niste solutii la indemana.

Ati auzit de “mitul”: bei multa apa si scapi de celulita. Ei bine, nu e chiar un mit, ci un fapt adevarat. Beti apa, caci corpul uman e 70 la suta din apa. Deci, cu ce se poate hrani mai bine? Bea un pahar cu apa inainte sa consumi ceai sau cafea, efectele se vor vedea in timp.

Renuntati la alcool, tigari si prajeli pentru a scapa de grasimi. Scapam de coaja de portocala doar daca consumam fructe si legume. Sunt esentiale pentru organism alimente precum spanacul, laptele, migdalele, bananele, kiwi si capsunile. Consuma grasimi bune, precum cele din peste, avocado sau nuci. Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru o piele sanatoasa, scrie doctorulzilei.

Faceti sport! Miscarea este extrem de buna atât pentru corp, cât si pentru psihic. Viata sedentara duce la …kilograme in plus si disconfort. Caci, nu-i asa, mâncam când ne plictisim? Eliminatia cest obcei si incercati sa faceti sport de câteva ori pe saptamâna. Mergeti mult pe jos.

Aveti grija de pielea voastra! Remedii naturiste sunt, ca de exemplu dusurile reci, creme care contin 5% cafeina, exfoliere si masaje, multe masaje corporale.