Acasă Sanatate Planta magica a dacilor care face minuni! Stramosii nostri o foloseau pentru...

Planta magica a dacilor care face minuni! Stramosii nostri o foloseau pentru o suta de afectiuni

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este o planta larg cunoscuta si folosita inca din vremea dacilor, denumirea sa originala in limba daca – Prodiarnela – ajungand pana in zilele noastre datorita consemnarii sale de catre Dioscoride, celebrul medic al antichitatii, in tratatul sau. In medicina populara romaneasca are mai mult de o suta de utilizari, atat intern, cat si extern.

In caz de fibrom si adenofibrom mamar si uterin, chisturi ovariene, polipi intestinali si stomacali, se actioneaza dupa cum urmeaza. Nenumarati pacienti au reusit sa scape de durele si periculoasele interventii chirurgicale folosind tinctura de tataneasa si extractul apos antitumoral pe baza de tataneasa. Se administreaza 1-2 lingurite de tinctura de tataneasa in apa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul se face pana la completa vindecare. Se bea extractul apos antitumoral, in trei reprize pe parcursul unei zile.

In caz de cancer, se face tratament cu extractul apos antitumoral. Se tin 3-7 cure a cate 40 de zile cu 10 zile pauza intre ele. Se recomanda in paralel alimentatia crudivora, postul negru. Acelasi tratament este valabil si pentru cancerul cu metastaze, scrie bzi.