Acasă World Marile puteri ascund dezastrul prezis de Biblie!

Marile puteri ascund dezastrul prezis de Biblie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lideri religiosi afirma ca marile puteri ale lumii ascund date despre dezastrul natural anuntat in scrierile biblice, care ar avea loc intre 22 si 28 septembrie si care ar aduce Sfarsitul Lumii, relateaza The Sun.

In opinia altora, impactul cu asteroidul va declansa schimbari climatice extreme sau eruptii vulcanice majore, cum a fost cea a vulcanului Calbuco, din Chile, de pe 22 aprilie, iar urgiile ar fi fost anuntate de scrieri biblice, noteaza stirileprotv.

Astfel, inainte sau in acelasi timp cu a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pamant, cunoscuta care Rapirea Bisericii, credinciosii vor fi inviati si ridicati de pe pamant ca sa-l intalneasca. Predicatorii care imbratiseaza aceasta idee considera ca intre 22 si 28 septembrie, cel mai probabil, va incepe o perioada de nenorociri care se va intinde pe sapte ani.

NASA neaga posibilitatea ca un asteroid sa intre in coliziune cu Pamantul in urmatoarele luni, insa cei care cred ca sfarsitul lumii este aproape considera ca marile puteri ale lumii ascund aceasta informatie.

Mai mult, catastrofa ar insemna ridicarea Noii Ordini Mondiale, infiintata de Ordinul Iluminatilor, o societate secreta fondata in 1776, cu scopul constituirii unui guvern mondial, care ar prelua puterea financiara si politica.

Alti pasionati care cerceteaza presupusele dovezi despre Apocalipsa anuntata pentru 24 septembrie, cred cu tarie ca acceleratorul de particule aflat in laboratorul CERN de langa Geneva, este unealta Diavolului. Dovada ar fi mai mult decat evidenta: emblema CERN este formata din numarul Fiarei, celebrul 666.