Acasă Life Dezvoltare Personala Te panichezi repede cand trebuie sa iei o decizie? Atunci trebuie sa...

Te panichezi repede cand trebuie sa iei o decizie? Atunci trebuie sa faci neaparat asta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

“Nimeni nu ne salveaza mai bine decat noi. Singuri trebuie sa ne gasim calea.” – Buddha

De multe ori in viata lucrurile nu merg conform planului, iar in unele situatii trebuie sa luam o decizie importanta care ne poate schimba radical viata. Incepi sa te gandesti si sa analizezi situatiile, iar durerile de cap si panica incep sa apara crezand ca nu o sa o mai scoti la capat.

Uite cateva trucuri pentru a scapa de acea panica:

FII FRENETIC, AGITAT

Chiar daca ai prieteni care te asculta cu multa dragoste si empatie in momentul in care le spui supararile, acest lucru nu prea functioneaza. Inainte de a lua o decizie du-te si alearga, mergi la sala de sport, fa o baie ori scrie intr-un jurnal. Fa ceva prin care iti poti varsa toata furia, resentimentele, frica si mila de tine.

PETRECE PUTIN TIMP PE AFARA

Du-te la o plimbare in aer liber, asculta pasarile, priveste natura sau norii de pe cer. Acest lucru te calmeaza si iti incetineste ritmul gandirii evitand astfel panica. Te face sa privesti mai de sus problema si vezi toate optiunile pe care le ai in momentul acela.

FA ALTCEVA

Daca nu ai chef sau posibilitatea sa faci nimic din cele mentionate mai sus, te poti uita la clipuri pe Internet sau poti viziona un film.  Faceti ceva ce va relaxeaza. Este important ca in momentul in care aveti de luat o decizie mintea sa fie odihnita pentru a gandi limpede.

Sursa:Tiny buddha