Acasă Stirile zilei Stiinta Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii...

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati prin darele mortii sau chemtrails-uri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca privim cu multa atentie si luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe aceasta planeta, descoperim ca lumea in care traim devine pe zi ce trece din ce in ce mai periculoasa pentru fiecare dintre noi.

Urmarim sa dezvaluim cu mult curaj adevarul zguduitor despre fenomenul asa-numitelor „dare ale mortii“ (chemtrails-uri), pe care mass-media il trece cu obstinatie sub tacere, iar in SUA efectiv li se inchide gura tuturor acelora care cer in mod insistent explicatii, ei fiind acuzati nici mai mult, nici mai putin decat de… propaganda terorista antiguvernamentala, arata yogaesoteric.net.

Darele mortii (chemtrails-uri), ce constau atat din felurite substante chimice extrem de nocive pentru sanatate, cat si din mai multi virusi mortali ce au fost creati in anumite laboratoare secrete prin manipulari genetice, sunt pulverizate in atmosfera cu ajutorul avioanelor si constituie unul dintre mijloacele prin care asa-zisii „iluminati“ (capii ascunsi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profita de apatia, de inconstienta si de ignoranta marilor mase de oameni, pe care se straduiesc sa le manipuleze, sa le indobitoceasca si sa le imputineze prin anumite cai. Ei incearca la ora actuala sa-si duca la indeplinire planul criminal de reducere drastica a populatiei globului pana la 1 miliard de fiinte umane.
In urma analizelor independente la care au fost deja supuse substantele chimice din care sunt formate aceste dare chimice ale mortii (chemtrails-uri), exista la ora actuala anumite dovezi incontestabile ca multe dintre noile maladii si epidemii ce au aparut in ultima vreme si pentru care lumea medicala nu a oferit deocamdata explicatii oficiale, au drept cauza aceste dare suspecte pe care le lasa in zbor in urma lor avioanele. Efectele daunatoare ce sunt generate de aceste „dare ale mortii“ sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante.

La ora actuala, exista dezvaluiri ca aceste dare ale mortii (chemtrails-uri) contin, totodata, si microcipuri

La ora actuala, se stie ca au fost create deja microcipuri ce se bazeaza pe nanotehnologie si sunt incluse in unele tipuri de computere. De curand, compania Hitachi a dezvaluit un nou proiect despre ceea ce managerii ei numesc un minuscul cip (ce masoara numai 0, 05×0,05 mm) si au declarat ca o sa-l scoata pe piata in viitorul apropiat, peste numai doi sau trei ani. Dincolo de aparente, adevarul este ca, daca o astfel de companie vorbeste deschis despre ceva care va iesi pe piata „in viitor“, aceasta arata ca tot ceea ce ea afirma ca va aparea exista in realitate anterior, fiind descoperit in cadrul proiectelor secrete ce se desfasoara in bazele subterane despre care am facut dezvaluiri substantiale in cadrul cartii „Cel de-al treilea secret de la Fatima dezvaluit“. Noi suntem siguri ca astfel de nanocipuri fac deja parte din amestecul chimic si metalic, care este cunoscut in zilele noastre sub numele de „chemtrails-uri“.

Actualmente, se stie ca chemtrails-urile contin multe componente chimice care sunt extrem de toxice

Scriitorul si cercetatorul William Thomas sustine ca in urma analizei realizate in laborator a unor astfel de substante ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite in ele germeni patogeni extrem de toxici, printre care si mycroplasma fermentans (incognitus). Ceea ce este insa foarte semnificativ si totodata uluitor este faptul ca acesti germeni patogeni au fost descoperiti de catre dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre fostii soldati care acum sufera de misterioasa si vlaguitoarea maladie ce este denumita Sindromul Razboiului din Golf. In plus, la ora actuala se stie ca printre simptomele ce sunt intalnite in zonele in care au fost raspandite o anumita perioada de timp aceste chemtrails-uri, apar deficiente respiratorii si unele simptome stranii, asemanatoare cu cele de raceala, iar uneori fiintele umane marturisesc despre o stare ciudata de confuzie mentala si imprastiere cu care se confrunta dupa aceea.

Vezi pe pagina urmatoare planurile criminale ale illuminati >>>